Πελώνη κατά Φίλη: Στήριξη της κυβέρνησης στη Νίκη Κεραμέως

Την κυβερνητική στήριξη στη Νίκη Κεραμέως εξέφρασε η Αριστοτελία Πελώνη αναφορικά με τις επιθέσεις που δέχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ τις τελευταίες ημέρες στη Βουλή με αιχμή την ελάχιστη βάση εισαγωγής στα πανεπιστήμια και τον αποκλεισμό αριστούχου μαθητή από την Αρχιτεκτονική του ΕΜΠ.

Ειδικότερα η κυβερνητική εκπρόσωπος φωτογράφισε τους χθεσινούς εκρηκτικούς διαλόγους που είχε η υπουργός Παιδείας με το Νίκο Φίλη και καταδίσε τις επιθέσεις κατά της κας Κεραμέως λέγοντας ότι αφορούν την υπόστασή της ως γυναίκας και μητέρας.

«Κλείνοντας, η κυβέρνηση καταδικάζει τις επιθέσεις κατά της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως που δεν γίνονται με πολιτικά επιχειρήματα, αλλά αφορούν την υπόστασή της ως γυναίκας και μητέρας και από εκείνους  μάλιστα που δηλώνουν στα λόγια ευαίσθητοι σε θέματα δικαιωμάτων. Αποκαλύπτουν απλώς την υποκρισία τους» ανέφερε χαρακτηριστικά η κα Πελώνη κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Πελώνη κατά Φίλη: Στήριξη της κυβέρνησης στη Νίκη Κεραμέως 1


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ