Περιοδικό TIME: Κυκλοφόρησε με εξώφυλλο φωτογραφημένο από iPhone

Η έκδοση του περιοδικού TIME με τους «100 επόμενους πιο επιδραστικούς ανθρώπους» κυκλοφορεί με μια ιδιαιτερότητα, στο ότι ο Μάρκους Ράσφορντ που κοσμεί το εξώφυλλο, πόζαρε στον φακό ενός iPhone.

Ο διεθνής με την εθνική Αγγλίας ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πόζαρε εξ αποστάσεως στον φακό του Νουάκα Οκπαρέκε (Nwaka Okparaeke), ο οποίος αποκάλυψε πως δεν μπορούσε να έχει τον φωτογραφικό εξοπλισμό του για αυτό και χρησιμοποίησε ένα smartphone.

«Λοιπόν φωτογράφισα τον @marcusrashford για το περιοδικό @time #TIME100Next. Μπορείτε να το διανοηθείτε ότι οι λήψεις έγιναν με ένα iPhone 😭. Ευτυχώς ήταν καταπληκτική η ομάδα 🙌🙏», έγραψε ο φωτογράφος.

Ο Μάρκους Ράσφορντ πέρα από το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του στα ευρωπαϊκά γήπεδα, είναι γνωστός και για το φιλανθρωπικό του έργο, συγκεκριμένα για την αντιμετώπιση της παιδικής πείνας και την παροχή βοήθειας σε άστεγους.

«Δεν είναι ζήτημα πολιτικής αλλά ανθρωπιάς», σημείωσε σε ανοικτή επιστολή του προς τους Βρετανούς βουλευτές, ζητώντας τους να στηρίξουν τις πιο αδύναμες οικογένειες. «Για να μπορούμε να κοιτάξουμε τον εαυτό μας κατάματα στον καθρέφτη, και να νιώσουμε ότι κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να προστατεύσουμε τους απροστάτευτους, ανεξαρτήτως αιτίας. Πέρα από τα κομματικά, δεν μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε πως κανένα παιδί δεν θα πέφτει για ύπνο πεινασμένο;».

vradini.gr
πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ