Πώς να πετύχετε τα κυματιστά μαλλιά μέσα σε μόλις 5᾽

Αν ψάχνετε τρόπους να φτιάχνετε τα μαλλιά σας όσο το δυνατόν πιο εύκολα και γρήγορα, τότε αυτό το άρθρο θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο. Παρακάτω θα δείτε πώς θα πετύχετε τα ονειρεμένα beach waves  μέσα σε μόλις 5 λεπτά!

image

Καταρχάς, καλό είναι να απλώσεις ένα θερμοπροστατευτικό προϊόν στα νωπά μαλλιά και στη συνέχεια να τα στεγνώσεις με το πιστολάκι. Χτένισέ τα καλά και χώρισέ τα σε μεγάλες τούφες, τις οποίες θα τυλίξεις μια μια σε ψαλίδι για μπούκλες. Κράτα το ψαλίδι κάθετα και μην αφήνεις πάνω από 3᾽ την κάθε τούφα στο ψαλίδι, ώστε οι μπούκλες να βγουν πραγματικά χαλαρές κι όχι σφιχτές.

Μόλις περάσεις όλα τα μαλλιά, πάρε μια χτένα με αραιά δόντια και χτένισε τις μπούκλες σου, έτσι ώστε να χαλαρώσουν ακόμα περισσότερο. Ψέκασε τα μαλλιά με ένα spray κρατήματος και είσαι έτοιμη.

Αν πάλι θες να αποφύγεις τελείως τη χρήση ψαλιδιού, μπορείς να ακολουθήσεις έναν ακόμη πιο απλό τρόπο. Τις κλασικές κοτσίδες που μπορείς να πλέξεις σε όλα τα μαλλιά, τις οποίες θα αφήσεις όσες περισσότερες ώρες μπορείς. Έτσι, όταν λύσεις τα μαλλιά σου θα δεις ονειρεμένα κυματιστά μαλλιά χωρίς καμία απολύτως προσπάθεια.

govastileto.gragrinio24.gr

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ