Πώς να χτίσετε μια σχέση εμπιστοσύνης με το σύντροφό μας

Κράτα για σένα όσα σου λέει εμπιστευτικά ο σύντροφός σου. Αν λες στις φίλες σου όσα έχει μοιραστεί εκείνος μαζί σου καταστρέφεται η εμπιστοσύνη.

Μη βασίζεις σε email, τηλέφωνα και μηνύματα την επικοινωνία με το σύντροφό σου. Αφιέρωσε χρόνο για να επικοινωνείτε πρόσωπο με πρόσωπο. Η επικοινωνία θα σας βοηθήσει να χτίσετε μια μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας καθώς σταδιακά θα ανοίγεστε και θα “εκτίθεστε” περισσότερο μεταξύ σας.

Σκέψου τα ενδιαφέροντα του συντρόφου σου. Όσα περισσότερα κάνεις για εκείνον, τόσο περισσότερο θα ξέρει ότι είναι σημαντικός για σένα και πως νοιάζεσαι πραγματικά για τις επιθυμίες του. Αν ο σύντροφός σου νιώθει πως μπορεί να βασιστεί επάνω σου, θα είναι πολύ πιο εύκολο για εκείνον να μοιραστεί μαζί σου τις πιο ευάλωτες πτυχές του εαυτού του.

Να τηρείς τις μικρές υποσχέσεις που δίνεις. Για παράδειγμα, αν λες πως θα τηλεφωνήσεις ή θα είσαι κάπου μια συγκεκριμένη ώρα, να το κάνεις! Οι μικρές πράξεις βοηθούν να χτίσετε δυνατά θεμέλια εμπιστοσύνης.

Μάθε να ζητάς συγνώμη αν κάνεις ένα λάθος ή απογοητεύσεις τον σύντροφό σου. Μια αυθεντική συγνώμη θα πρέπει να είναι ειλικρινής και από την καρδιά σου. Για να έχει πραγματικά βαρύτητα, ανάλαβε την ευθύνη των πράξεών σου και καθησύχασε τον σύντροφό σου ότι αντιλαμβάνεσαι πώς τον επηρέασαν οι πράξεις σου.


agrinio24.gr

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ