Σάλος στη Νορβηγία: Η πριγκίπισσα Μάρθα μετακομίζει στην Καλιφόρνια για χάρη του σαμανού εραστή της (pics)

Η πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζ της Νορβηγίας αποκάλυψε τα σχέδια της να εγκαταλείψει τη χώρα και να μετακομίσει στην Καλιφόρνια όπου βρίσκεται ο φίλος της.

Η 49χρονη παραχώρησε συνέντευξη στη νορβηγική εφημερίδα VG και τόνισε ότι μαζί της θα πάρει και τα παιδιά της.

Για την ακρίβεια, δήλωσε: «Αυτό το διάστημα υπάρχει και ο κορωνοϊός και είναι δύσκολο να κάνουμε προγραμματισμό, ωστόσο σχεδιάζουμε να μετακομίσουμε. Τα παιδιά μου φυσικά θα έρθουν μαζί μου. Θα ερχόμαστε όμως συχνά στη Νορβηγία».

Η Μάρθα Λουίζ είχε προκαλέσει σκάνδαλο όταν ανακοίνωσε ότι έχει σχέση με τον σαμάνο Ντούρεκ διάσημο στο Λος Αντζελες με πελάτισσα τη Γκούινεθ Πάλτροου.

Σημειώνεται ότι πριγκίπισσα έχει περάσει πολύ δύσκολα, αφού ο σύζυγός της αυτοκτόνησε. Μάλιστα πολλοί τότε είχαν κατηγορήσει τη σχέση της Μάρθας με τον σαμάνο για την αυτοκτονία του, εκείνη ωστόσο είπε ότι ο σαμάνος ήταν που τη βοήθησε να ξεπεράσει τις δυσκολίες.

Ο Ντούρεκ Βέρετ δεν είναι ένας τυπικός σαμάνος. Ο ίδιος δηλώνει διαμεσολαβητής μεταξύ… των πνευμάτων και του φυσικού κόσμου και ισχυρίζεται ότι έχει θεραπεύσει ανθρώπους, οι οποίοι είχαν καρκίνο ή είχαν πέσει σε κώμα.

vradini.gr
πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ