Σεξουαλικές παρενοχλήσεις και εις βάρος αθλητριών της Κύπρου

Μετά το μεγαλείο ψυχής που επέδειξε η Σοφία Μπεκατώρου μέσω των συγκλονιστικών της αποκαλύψεων, ο ασκός του Αιόλου, σχετικά με το ζήτημα της σεξουαλικής κακοποίησης, άνοιξε και στον αθλητικό κόσμο της Κύπρου.

Συγκεκριμένα, την αρχή έκανε η σκοποβόλος Άντρη Ελευθερίου, η οποία κατέθεσε στην Αστυνομία τα όσα τραγικά βίωσε και ήδη η υπόθεσή της είναι στο στάδιο της προανάκρισης.

Ταυτόχρονα ακόμη τέσσερις παρόμοιες υποθέσεις για το συγκεκριμένο πρόσωπο το οποίο κατονόμασε η αθλήτρια Άντρη Ελευθερίου στην καταγγελία της, έχουν περιέλθει στην Ομοσπονδία Σκοποβολής.

Σε δηλώσεις του στο «Πρωτοσέλιδο» ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σκοποβολής Τζιοβάνης Σαββίδης σημείωσε πως η Ομοσπονδία έχει στην κατοχή της στοιχεία τα οποία εντοπίστηκαν κατόπιν έρευνας των μελών της, σε βάρος του συγκεκριμένου προσώπου.

Ειδικότερα δήλωσε ότι «σαν νέο Διοικητικό Συμβούλιο προσπαθούμε να ξεβρωμίσουμε την σαπίλα που υπάρχει δεξιά αριστερά».

Συμπλήρωσε ακόμη ότι: «Το 2006 υπήρξε το περιστατικό με την Άντρη, μετά με τον συγκεκριμένο κύριο το 2011 υπήρχε άλλο περιστατικό και αποσιωπήθηκε το θέμα. Το 2014 ο συγκεκριμένος που πήγε στον ΚΟΑ υπήρχε άλλο περιστατικό. Μετά τον βάλαμε διευθυντή σε σχολείο και υπήρξε νέα καταγγελία, έτσι τον βγάλαμε σε πρόωρη σύνταξη. Είναι το ίδιο άτομο που είναι και στην περίπτωση της Άντρης Ελευθερίου».

vradini.gr


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ