Σοκ στο Australian Open – 600 άτομα μπαίνουν σε καραντίνα λόγω Covid-19

Ο κορωνοϊός συνεχίζει να ταλαιπωρεί και να δυσκολεύει ιδιαιτέρως την πραγματοποίηση μεγάλων αθλητικών οργανώσεων. Αυτή τη φορά το πολυαναμενόμενο αθλητικό γεγονός του Austalian Open 2021, θα καθυστερήσει, καθώς έγινε γνωστό ότι βρέθηκε κρούσμα.

Την είδηση γνωστοποίησε ο πρωθυπουργός της ΒικτώριαΝτάνιελ Άντριους, ο οποίος ανέφερε ότι ένας 26χρονος εργαζόμενος σε ένα από τα ξενοδοχεία που χρησιμοποιούνται για τη φιλοξενία των συμμετεχόντων, νόσησε από τον ιο.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη έχει ως συνέπεια περίπου 500-600 άτομα να μπουν σε απομόνωση, καθώς θεωρούνται ως πιθανές στενές επαφές. Ανάμεσα τους παίκτεςδιαιτητές και άλλοι αξιωματούχοι.

Οι τενίστες θα μπορούν να επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση εφόσον ελεγχθούν και βγουν αρνητικοί, αλλά η κατάσταση που διαμορφώνεται αναμένεται να επηρεάσει τα τουρνουά προετοιμασίας, που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με τον κ. Αντριους, σε αυτό το στάδιο δεν υπάρχει πρόβλημα για το Australian Open, οι αγώνες του οποίου αρχίζουν τη Δευτέρα (8/2), με καθυστέρηση τριών εβδομάδων σε σχέση με τον αρχικό σχεδιασμό.

vradini.gr


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ