Αρχική Αθλητισμός Σπουδαία κίνηση της Ντόρτμουντ: Φιλικό για την στήριξη των πλημμυροπαθών

Σπουδαία κίνηση της Ντόρτμουντ: Φιλικό για την στήριξη των πλημμυροπαθών

Κοντά στους πλημμυροπαθείς της Γερμανίας στέκεται η Ντόρτμουντ, που ετοιμάζεται να οργανώσει φιλική αναμέτρηση, τα έξοδα της οποίας θα διατεθούν στους πλημμυροπαθείς.

Δεκάδες νεκροί και αγνοούμενοι από τις πρωτοφανείς πλημμύρες στην κεντρική Ευρώπη, καθώς τα επίπεδα ρεκόρ της βροχής έφεραν υπερχειλίσεις ποταμών, διέλυσαν σπίτια και πλημμύρισαν δρόμους και κτίρια.

Στη Γερμανία τουλάχιστον 67 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σήμερα, ενώ υπάρχουν αναφορές για δεκάδες αγνοούμενους, με την καταστροφή να είναι ανείπωτη. Ειδικοί μετεωρολόγοι επισημαίνουν ότι οι βροχοπτώσεις των τελευταίων 24 ωρών ήταν χωρίς προηγούμενο, ενώ σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν και το Βέλγιο, η Ολλανδία και λίγες περιοχές της Γαλλίας.

Την ίδια στιγμή, η Ντόρτμουντ δείχνει για άλλη μια φορά το σπουδαίο κοινωνικό της πρότυπο, καθώς ετοιμάζεται να οργανώσει φιλική αναμέτρηση, τα έξοδα της οποίας θα διατεθούν στους πλημμυροπαθείς.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα γίνει το ματς, ούτε και ποιος θα είναι αντίπαλος, ωστόσο είναι σαφές πως τα αντανακλαστικά των Βεστφαλών ήταν άμεσα.
Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ