Στον Ντόναλντ Τραμπ λείπει πολύ το… Twitter

Ο θυμόσοφος λαός συνηθίζει να λέει ότι γέρος γάιδαρος καινούργια περπατησιά δε βγάζει!

Ο Ντόναλντ Τραμπ, περισσότερο λόγω εμμονής και όχι ηλικίας, δεν μπορεί να σταματήσει να γράφει καθημερινά προσβλητικά μηνύματα για όλους τους εχθρούς του σε κάθε γωνιά της γης. Το πρόβλημα είναι ότι μετά τη «άκυρο» που του έχει ρίξει του Twitter, λόγω των όσων εμπρηστικών και επικίνδυνων μηνυμάτων ανέβαζε πριν παραδώσει με τα χίλια ζόρια την προεδρική εξουσία στον Τζο Μπάιντεν, δεν έχει σε ποιο μέσο να τα δημοσιοποιήσει. Το Twitter εξάλλου ανέκαθεν ήταν αυτό που αγαπούσε και τιμούσε περισσότερο από όλα.

Σύμφωνα με πηγές κοντά στον Αμερικανό πρώην πρόεδρο, ο ίδιος κατάφερε να ξεπεράσει και αυτόν τον σκόπελο, γράφοντας στο χαρτί τα μηνύματα μίσους προς πάσα κατεύθυνση (ή και αγάπης προς του πολιτικούς εντός της χώρας του που τον στηρίζουν ακόμα και τους ξένους ηγέτες που θεωρεί φίλους του για πάντα) και στη συνέχεια τα δίνει στους βοηθούς του για να τα προωθούν διάσπαρτα τα δικά τους μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κάποιοι τα προωθούν και κάποιοι όχι κρατώντας ήρεμο το θηρίο στο κλουβί εν αναμονή της δίκης του στη Γερουσία με την κατηγορία της υποκίνησης των αιματηρών γεγονότων στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου.

Πηγή: businessinsider.com

vradini.gr


πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ