Συνέντευξη: Η νεαρή ερμηνεύτρια Ζανέλ μας μιλάει για το νέο της τραγούδι και τα μελλοντικά της σχέδια!!

Ένας έρωτας δυνατός ξεκίνησε. Κάποτε τελείωσε. Όμως εκείνο το βλέμμα, εκείνο το χάδι, εκείνη η αγκαλιά δεν ξεχάστηκε ποτέ. 

Η νεαρή ερμηνεύτρια Ζανέλ εκτός από ρομαντική,είναι πολύ εξωστρεφής .

Με αργά και σταθερά βήματα με διευρυμένους καλλιτεχνικούς ορίζοντες, δημιουργική, εργατική και αναμφισβήτητα πολύ ταλαντούχα.

Με χαρά και χαμόγελο μας παραχώρησε μία συνέντευξη για το Agrinio 24.gr

  • Σε ποια ηλικία ανακαλύψες ότι σου αρέσει η μουσική και ότι θα ήθελες να ασχοληθείς στο μέλλον επαγγελματικά;

Θα τολμούσα να πω πριν από την εφηβεία μου. Ήξερα ότι η ζωή μου θα έχει ένα δρόμο. Με παντοτινό συνοδοιπόρο τη μουσική.

  • Μίλησε μου για το νέο σου τραγούδι «Μια Φορά Αγαπάμε»;

Είναι το τρίτο σε σειρά τραγούδι το οποίο κυκλοφορεί από τη Music Row Showcase σε μουσική και στίχους του Αντώνη και του Δημήτρη Παπαβομβολάκη. Ένα υπέροχο ερωτικό βαλς, που λάτρεψα από την πρώτη ακρόαση. Η μαγεία στα τραγούδια έχει να κάνει με την ενέργειά τους. Η ενέργεια λοιπόν αυτού του τραγουδιού με έφερε τόσο κοντά. Ένιωσα ότι δημιουργήθηκε για εμένα και εγώ για εκείνο. Είμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη για αυτό το τραγούδι. Ταξιδεύεις σε πραγματικό χρόνο στην εποχή της μαγείας της μουσικής.

Screenshot 9393

  • Η αγάπη σου για το ελαφρό τραγούδι υπήρχε από μικρή ηλικία;

Πάντα θαύμαζα τα τραγούδια εκείνης της εποχής. Τις υπέρτατες τραγουδίστριες και τους τραγουδιστές. Τους μεγάλους συνθέτες και στιχουργούς. Κρυβει μία τεράστια μαγεία εκείνη η εποχή. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα μπορούσα να τραγουδήσω αυτά τα τραγούδια. Τα θεωρούσα πάντα απλησίαστα. Το έναυσμα και το δρόμο μου άνοιξαν οι παραγωγοί μου. Οι άνθρωποι που με βοήθησαν να βρω τη μουσική μου ταυτότητα. Δύο καταξιωμένοι δημιουργοί της ελληνικής δισκογραφίας, ο Αντώνης και ο Δημήτρης Παπαβομβολάκης, στους οποίους οφείλω πολλά. Ευγνωμοσύνη για την εμπιστοσύνη τους, καθώς είναι το τρίτο τραγούδι το οποίο μου εμπιστεύονται. Είναι τιμή και τύχη να έχεις τέτοιους ανθρώπους να σε καθοδηγούν και να αγκαλιάζουν την κάθε σου εξέλιξη.

  • Αν μπορούσες να περιγράψεις το τραγούδι σε κάποιον που δεν το έχει ακούσει ακόμα, τι θα έλεγες γι΄αυτό;

Ένας έρωτας δυνατός ξεκίνησε. Κάποτε τελείωσε. Όμως εκείνο το βλέμμα, εκείνο το χάδι, εκείνη η αγκαλιά δεν ξεχάστηκε ποτέ. Η ενέργεια του αληθινού έρωτα είναι παντοτινή. Δεν σβήνει ποτέ. Ποιος είναι εκείνος που δεν γύρισε το βλέμμα του πριν πει αντίο στον έρωτα της ζωής του;

Ίσως τελικά είναι αλήθεια. Μια φορά αγαπάμε.

  • Πως θα ήθελες να εξελιχτεί η μουσική σου;

Η μέχρι τώρα πορεία της ζωής μου, μου έχει μάθει ότι ο χρόνος είναι αυτός που σου δείχνει με τον τρόπο του τι πρέπει να πράξεις. Αφήνω το χρόνο λοιπόν να μου δείξει το δρόμο. Όπως τόσο όμορφα με έφερε μέχρι εδώ, είναι σίγουρη πως  θα με οδηγήσει στη σωστή κατεύθυνση.

Screenshot 9394

  • Τι θεωρείς πρόκληση;

Πρόκληση είναι να μπορείς να παίρνεις το ρίσκο και ας ξέρεις ότι μπορεί να βγεις ηττημένος.

  • Πως βιώνει την κατάσταση ένας καλλιτέχνης που σχεδιάζει εν μέσω πανδημίας να βγάλει ένα νέο καμμάτι;

Η περίοδος που βιώνει όλος ο κόσμος είναι πάρα πολύ δύσκολη. Η μουσική όμως είναι πάντα εκεί να μας συντροφεύει και να μας δίνει πνοή. Το έχουμε άλλωστε ανάγκη τόσο πολύ όλοι. Μία αχτίδα φωτός σε όλο αυτό που ζούμε. Τα τραγούδια είναι πάντα ένας λόγος να εκφράζουμε την ψυχή και το νου μας. Πολλές φορές τα τραγούδια λένε όσα δεν έχουμε πει οι ίδιοι. Για αυτό και δεν υπάρχει ακατάλληλη περίοδος για δημιουργία. Υπάρχει πάντα ο χρόνος και ο χώρος για έμπνευση και πράξη.

  • Η μουσική για τη μουσική ή η μουσική για την επιτυχία;

Η μουσική για τη μουσική. Η επιτυχία πολλές φορές είναι εφήμερη. Η μαγεία της μουσικής ποτέ. 

  • Μελλοντικά σχέδια, να περιμένουμε κάτι νέο ;

Βρισκόμαστε στη διαδικασία δημιουργίας ενός ολοκληρωμένου άλμπουμ. Είναι μία πολύ δημιουργική περίοδος, την οποία απολαμβάνω. Παράλληλα, και όσο οι συνθήκες μας το επιτρέπουν, πραγματοποιούμε διάφορες μουσικές παραστάσεις στην Αθήνα αλλά και σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας

  • Λίγα λόγια για τους αναγνώστες του Agriniou 24.gr

Εύχομαι στους αναγνώστες σας, αλλά και σε όλο τον κόσμο, υγεία ψυχική και σωματική. Να μη σταματήσουν να ονειρεύονται, να δημιουργούν και να αγαπούν με πάθος αυτό που τους γεμίζει την ψυχή.

«Μια Φορά Αγαπάμε»;

Ακούστε/δείτε το εδώ:


Πηγη

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ