Τηλεφωνική επικοινωνία Σακελλαροπούλου με τον πρόεδρο του Ισραήλ

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του Ισραήλ Ρεουβέν Ριβλίν και τον συνεχάρη για τη θητεία του που ολοκληρώνεται τον επόμενο μήνα.

Η κα Σακελλαροπούλου ευχαρίστησε τον κ. Ριβλίν για την προσωπική του συμβολή στην ενίσχυση και εμβάθυνση των άριστων διμερών σχέσεων Ελλάδας και Ισραήλ και εξέφρασε, επίσης, τις ευχές της για επιτυχία στη νέα κυβέρνηση του Ισραήλ υπό τον Ναφτάλι Μπένετ, η οποία ορκίστηκε χθες βράδυ.

Ο απερχόμενος Ισραηλινός πρόεδρος Ριβλίν, από την πλευρά του, εξήρε το άριστο επίπεδο των σχέσεων Ελλάδας – Ισραήλ, τόσο σε διμερές επίπεδο όσο και σε επίπεδο τριμερών συνεργασιών στην Μεσόγειο, και εξέφρασε τη βαθιά του εκτίμηση για τον ρόλο και τη συνεισφορά της Ελλάδας στον αγώνα κατά του αντισημιτισμού.

Ακόμα, ο κ. Ριβλίν αναγνώρισε τον εποικοδομητικό ρόλο της Ελλάδας στην προεδρία της Διεθνούς Συμμαχίας, από την 1η Απριλίου του 2021, για τη μνήμη του Ολοκαυτώματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Τηλεφωνική επικοινωνία Σακελλαροπούλου με τον πρόεδρο του Ισραήλ 1

Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ