Το Φεβρουάριο θα λειτουργήσει το εμβολιαστικό κέντρο στη ΔΕΘ

Οι εκθεσιακοί χώροι της ΔΕΘ-Helexpo Θεσσαλονίκης αλλά και Αμαρουσίου θα συνεισφέρουν και αυτοί στο δύσκολο αγώνα κατά της πανδημίας, καθώς θα είναι χώροι που θα αποτελέσουν τα μεγαλύτερα εμβολιαστικά κέντρα της χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα εμβολιαστικά κέντρα πρόκειται να λειτουργήσουν μέσα στον Φεβρουάριο.

Εντός του Φεβρουαρίου, αφού γίνουν όλες οι απαραίτητες προετοιμασίες, πρόκειται να αξιοποιηθούν εκθεσιακοί χώροι της ΔΕΘ-Helexpo της Θεσσαλονίκης και του Αμαρουσίου ώστε να φιλοξενήσουν τα μεγαλύτερα εμβολιαστικά κέντρα της χώρας. 

Πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ ανέφεραν ότι πρόκειται να ενοικιαστούν οι χώροι των περιπτέρων 17, 3 και 2 για τη Θεσσαλονίκη, ωστόσο ασφαλείς πληροφορίες του GRTimes διευκρινίζουν ότι παρ’ όλο που τα συγκεκριμένα περίπτερα ανήκουν στα προτεινόμενα, δεν έχει οριστικοποιηθεί η επιλογή τους, ενώ έχουν αντιπροταθεί οι χώροι άλλων περιπτέρων στο βόρειο τμήμα της ΔΕΘ.

Ο χώρος της ΔΕΘ- Helexpo, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα πρέπει να έχει αποδεσμευθεί ως τον Αύγουστο, αφού τότε πρόκειται να αρχίσουν οι προετοιμασίες για τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Να σημειωθεί, ότι το εκθεσιακό κέντρο φιλοξενεί ήδη κοινωνικές και υγειονομικές λειτουργίες, αφού στο χώρο στεγάζεται ο ΕΟΔΥ, αλλά και το υπνωτήριο αστέγων του Δήμου Θεσσαλονίκης.

vradini.gr


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ