Τρία απλά βήματα για να τον ξεπεράσεις

Μπορείς να μετατρέψεις αυτή την εμπειρία σε ωριμότητα. Μπορείς να μάθεις πράγματα από αυτήν την εμπειρία, μπορείς να διδαχθείς, να κάνεις καινούριες φίλες, να βρεις μια καινούρια, καλύτερη σχέση.

Ωστόσο τα πρώτα βήματα που πρέπει να κάνεις είναι τα παρακάτω:

Social media

Πλέον τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Όλοι το ξέρουμε αυτό! Όταν είσαι φρεσκοχωρισμένη τα αμέτρητα post και stories που ενδεχομένως ανεβάζει ο πρώην σύντροφός σου σίγουρα δεν βοηθούν. Ποια είναι η λύση σε αυτή τη περίπτωση; Σε όλες αυτές τις εφαρμογές υπάρχει μια «μαγική» επιλογή που σου επιτρέπει να κάνεις απόκρυψή κάθε δημοσίευσή του πρώην αγαπημένου σου.

Online ή offline

Σίγουρα όλο και από κάποια εφαρμογή επικοινωνίας θα ανταλλάσσατε μηνύματα. Πρέπει να παραδεχθείς ότι και τώρα μετά το χωρισμό σου μπαίνεις και τσεκάρεις συστηματικά αν είναι ενεργός η ανενεργός. Και μάλιστα, όχι μόνο μπαίνεις και ελέγχεις αλλά,  αν τον δεις online μια ασυνήθιστη ώρα- συνήθως βραδινή- τότε αρχίζουν και ζώνουν τα φίδια. Η συμβουλή που σου δίνουμε είναι να διαγράψεις την συνομιλία σας ώστε να  μην μπορείς να ελέγξεις ποιες ώρες είναι ενεργός

Block και τέλος!

Σίγουρα, αυτή είναι η πιο ακραία μέθοδος αλλά σε μερικές περιπτώσεις είναι αναγκαία. Δεν γίνεται να περιμένεις συνεχώς πάνω από το τηλέφωνο σου μέχρι να χτυπήσει. Αν μπλοκάρεις την επαφή του, τότε σίγουρα,  όσο οι μέρες θα περνούν θα καταφέρεις σιγά σιγά να συνηθίσεις αυτή την νέα συνθήκη. Και δεν είπαμε να τον κρατήσεις για πάντα μπλοκαρισμένο, όμως, αν πραγματικά θες να αποκοπείς το πρώτο διάστημα αυτό επιβάλλεται.


agrinio24.gr

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ