Τρεις απόπειρες αυτοκτονίας αθλητών στη Θεσσαλονίκη

Με ζοφερά λόγια περιέγραψε την κατάσταση στον ερασιτεχνικό αθλητισμό ο ποδοσφαιριστής Σωτήρης Τσάτσος σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105,5».

Ο 40χρονος άσος με θητεία στο Αιγάλεω και παρουσία δυο δεκαετιών στα γήπεδα μίλησε για τη δραματική κατάσταση την οποία βιώνουν εκατοντάδες οικογένειες εργαζομένων και οι αθλητές που βρίσκονται σε πολύμηνη απραξία.

Ανέφερε πως η ψυχολογική πίεση στην οποία βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές, έφερε στα άκρα πολλούς εξ αυτών και το προηγούμενο διάστημα τρεις ποδοσφαιριστές έκαναν απόπειρα αυτοκτονίας.

Ο Τσάτσος, που αγωνίζεται στη Football League, έκανε λόγο για ψέματα της κυβέρνησης καθώς παρότι έχει κατατεθεί ένα αυστηρό πρωτόκολλο δεν αγωνίζονται σε αντίθεση με άλλες κατηγορίες.

Ο Σωτήρης Τσάτσος

«Μετά από 3,5 μήνες υπάρχουν ποδοσφαιριστές που ζούνε στην εξαθλίωση. Θα το πω πρώτη φορά τώρα πως είχαμε τρεις απόπειρες αυτοκτονίας αθλητών στη Θεσσαλονίκη. Είναι πάρα πολύ σοβαρή η κατάσταση. Δεν είμαστε απλά στα όριά μας, τα έχουμε ξεπεράσει προ πολλού» είπε χαρακτηριστικά.

Ο πολύπειρος άσος σχολίασε ότι από τον Νοέμβριο δεν έχουν καθόλου έσοδα, καθώς θεωρούνται ερασιτέχνες και δεν έχουν συμβόλαια.

Τέλος, αναφέρθηκε και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα γίνει την Παρασκευή (05/02) στο Σύνταγμα.

vradini.gr


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ