Υπογραφή μνημονίου αθλητικής συνεργασίας μεταξύ Κ.Ε.Σ.Ο.Α – ΕΣΟΑ

…”Η παρούσα πλακέτα αποτελεί ένα ελάχιστο δείγμα εκτίμησης προς την Κ.Ε.Σ.Ο.Α για την έναρξη της μεταξύ μας συνεργασίας, που ως στόχο έχει την προαγωγή του Αθλητισμού, του Ολυμπισμού, της Παιδείας, της Περιβαντολλογικής Ευθύνης και του Πολιτισμού. ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Ε.Σ.Ο.Α…”

H παραπάνω είναι η επιγραφή της πλακέτας που παρέδωσαν η Πρόεδρος της Ένωσης Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες ΕΣΟΑ κα Βούλα Κοζομπόλη OLY και η Χρύσα Μπισκιτζή OLY (Ταμίας ΔΣ) στον Πρόεδρο της Κυπριακής Ένωσης Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες Κ.Ε.Σ.Ο.Α κ. Κώστα Παπακώστα κατά την υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας των 2 Οργανισμών και μελών της World Olympians Association.

Το μνημόνιο συνεργασίας υπεγράφη στο Προεδρικό Μέγαρο στη Λευκωσία, στο πλαίσιο ειδικής τιμητικής εκδήλωσης της Κ.Ε.Σ.Ο.Α προς τις  Γυναίκες Olympians της Κύπρου. Παράλληλα βραβεύθηκαν δύο οικογένειες που είχαν συμμετοχή επίσης με τα χρώματα της Κύπρου από το 1980 και μετά, σε Ολυμπιακούς Αγώνες, με τρείς Αθλητές. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την υψηλή προστασία του Εξοχότατου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη τον οποίο εκπροσώπησε ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Πρόδρομος Προδρόμου.

212951266 349003273302359 4438621054597498725 n 1 1

Τις απονομές των βραβείων προς τις Γυναίκες Olympians έκανε η Πρόεδρος της Βουλής κα. Αννίτα Δημητρίου πρώτη Γυναίκα Πρόεδρος της Βουλής, διαμηνύοντας η Κ.Ε.Σ.Ο.Α. μ’ αυτόν τον τρόπο την εκτίμηση και τον σεβασμό, που πρέπει να αποδίδονται στην Γυναίκα της Κύπρου. Τις τιμητικές απονομές προς τις οικογένειες έκανε εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Πρόδρομος Προδρόμου.

Αναφορικά με την υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας με την ΕΣΟΑ, ο Πρόεδρος της  Κ.Ε.Σ.Ο.Α κ. Παπακώστας σχολίασε: “Η Κ.Ε.Σ.Ο.Α. ευχαριστεί τόσο την Πρόεδρο Βούλα Κοζομπόλη όσο και την Ταμία Χρύσα Μπισκιτζή για την υπογραφή αυτής της ευρύτατης αθλητικής συνεργασίας που θα υπάρξει μεταξύ των δύο αδελφικών πλευρών, η οποία είναι βέβαιο ότι θα αποβεί τρομερά επωφελής τόσο για τους Κύπριους όσο και τους Έλληνες Olympians” 

vradini.gr


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ