Φολέγανδρος: Στον ανακριτή σήμερα ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς

Ο 30χρονος, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε την 26χρονη Γαρυφαλλιά στη Φολέγανδρο, οδηγείται σήμερα (20 Ιουλίου) στον ανακριτή.

Ο άνδρας θα απαντήσει σε ερωτήσεις του ανακριτή Νάξου, αναφορικά με το τι συνέβη εκείνη την ημέρα στο νησί. Πάντως, η υπερασπιστική του γραμμή δεν πρόκειται να έχει διαφορές, συγκριτικά με όσα είπε προανακριτικά.

Η ιατροδικαστική έκθεση είχε δείξει ότι η Γαρυφαλλιά ήταν ζωντανή, όταν έπεσε από τα βράχια. Χθες (19 Ιουλίου) προέκυψε ότι ο δράστης είχε χειροδικήσει, είχε χτυπήσει την κοπέλα στο κεφάλι και έπειτα την έριξε στα βράχια.

Είναι η νέα εκτίμηση στην οποία οδηγούνται οι ιατροδικαστές, με βάση την εξέταση της σορού του κοριτσιού. Οριστικές απαντήσεις θα δώσουν τα ευρήματα που ζητήθηκαν από τα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Η Γαρυφαλλιά έχει θλαστικά τραύματα στο μάτι και σε άλλα σημεία του κεφαλιού της, σαν να έχει γρονθοκοπηθεί. Και αυτά είναι χτυπήματα πριν πέσει στη θάλασσα, δεν προέκυψαν από την πτώση της στα βράχια.

Αυτό οδηγεί τις αρχές στο συμπέρασμα ότι ο 30χρονος έδειρε την κοπέλα πριν τη σπρώξει.

Η ιατροδικαστική υπηρεσία, δεδομένων των παραπάνω, έχει ζητήσει από τις αρχές φωτογραφίες του σημείου όπου έπεσε η 26χρονη. Επομένως, θα μπορέσουν να συγκρίνουν τις εικόνες από το σημείο και από τα τραύματα του θύματος και να καταλήξουν σε ένα οριστικό συμπέρασμα για το τι ακριβώς έγινε.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, όταν ο 30χρονος έριξε το αυτοκίνητο στην πλαγιά, λίγο πριν από τον γκρεμό, η 26χρονη βγήκε από το αυτοκίνητο τρομοκρατημένη και φώναζε βοήθεια.


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ