Μία νέα κόντρα έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες ανάμεσα στον Χάρη Βαρθακούρη και την Χρυσηίδα Δημουλίδου.   

Όλα άρχισαν, με αφορμή κάποιες αναρτήσεις της συγγραφέως, στις οποίες ασκούσε κριτική στον Χάρη και την Αντελίνα, ενώ από την άλλη εκθείαζε ένα άλλο ζευγάρι. Τον Ευτύχη Μπλέτσα και τη σύζυγό του. Παράλληλα τον τραγουδιστή και παρουσιαστή ενόχλησε και ένα σχόλιο της Χρυσηίδας Δημουλίδου που έγραψε πως έκανε τις αναρτήσεις για να δει τα λάθη του.

Η ανάρτηση του Χάρη Βαρθακούρη:

Όχι, φιλενάδα!

Αν κόπτεσαι, ξαφνικά, να δω τα -σύμφωνα με σένα- λάθη μου, να διορθωθώ και να βελτιωθώ, στείλε μου ένα προσωπικό μήνυμα. Εκεί, ενδεχομένως, θα σε ευχαριστούσα. Θα σκεφτόμουν «κοίτα να δεις, η Δημουλίδου είναι κυρία!»Όχι ότι θα σε άκουγα, αλλά, αν μη τι άλλο, δεν θα είχαμε αυτό το δημόσιο διάλογο που εσύ άνοιξες. Ξέρεις τι έκανες όμως; ΕΠΕΛΕΞΕΣ, η αναμάρτητη, να με «κατσαδιάσεις» δημοσίως. Κι όχι μόνο αυτό, ασχολήθηκες, ξόδεψες χρόνο να γκουγκλάρεις να βρεις φωτογραφία μας, να συνοδεύσει την βαθυστόχαστη ανάρτηση σου. Στα όρια της εμμονής. Εντελώς συμπτωματικά δε, δυο ποστ πάνω από το δικό μας, εκθειάζεις, επιδεικτικά, άλλο τηλεοπτικό ζευγάρι! Δεν γίνεται, Χρυσηίδα, να είμαστε όλοι Ευτύχηδες και Ηλέκτρες. Υπάρχουμε κι εμείς, με τα ψεγάδια μας, τα νεύρα μας, οι άφιλτροι!! Πιο κάτω, κάποια στιγμή, διαβάζω σε κάποιο σχόλιο σου πως ξαφνικά κάποιοι σε βρίζουν και σε προσβάλλουν και ανακοινώνεις πως όλους αυτούς τους μπλοκάρεις.

Συγχαρητήρια!!

Χειροκρότημα και γλείψιμο στην αγαπημένη τους βοσκό όλοι από κάτω. Τα σχόλια όμως που βρίζουν και προσβάλλουν είτε εμενα, είτε (και) τη γυναίκα μου, δεν σε ενοχλούν. Τα αφήνεις μια χαρά. Βοηθούν κι αυτά να δω τα λάθη μου, εικάζω. Λοιπόν, αγαπητή Χρυσηίδα Δημουλίδου, κράτα τις μπούρδες σου, ότι δήθεν έκανες την ανάρτηση για να με «συνετίσεις», ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΟΥ!

Υγ. Σε ο,τι αφορά το χιούμορ σου, ΜΟΝΟ οι πέτρες το γνωρίζουν!

Τα «δανεικά» τσιτάτα και τα έτοιμα memes που βρίσκεις στο Ίντερνετ και ανεβάζεις στη σελίδα σου και αυτοματως τα (ημι)οικειοποιείσαι για τα λάικ που σε αφθονία σου χαρίζουν αι θαυμασταί, δεν σε καθιστούν χιουμορίστα.

Υγ2. Τα σημεία στίξης είναι φίλοι μας.

Υγ3. Τουλάχιστον πέτυχες το να παίξεις σε όλα τα blogs.

Υγ4. Δεν ασχολούμαι άλλο. Οι κόρες μου διαμαρτύρονται ότι έχω μούτρα και είμαι κακόκεφος. Και γι’αυτο φταις εσυ.

Και για να παραθέσω μια μεγάλη συγγραφέα για φινάλε

“Έγινα κατανοητός τώρα;;”



Πηγή