Χίος: Αστυνομικός έσωσε 19χρονη βουτώντας στη θάλασσα

Μια 19χρονη κοπέλα έπεσε στη θάλασσα στο λιμάνι της Χίου και ένας αστυνομικός βούτηξε να την πιάσει. Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Παρασκευής στο λιμάνι της Χίου ο υπαρχιφύλακας Αντώνης Ευαγγελινέλης κατάφερε να σώσει μια νεαρή που είχε πέσει με αυτοκίνητο στη θάλασσα.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου, ο αστυνομικός ενώ βρισκόταν εν ώρα υπηρεσίας, αμέσως μόλις διαπίστωσε ότι η 19χρονη κοπέλα καλούσε σε βοήθεια ευρισκόμενη μέσα στο λιμάνι της Χίου, βούτηξε στη θάλασσα και την ανέσυρε με ασφάλεια σε προβλήτα στη χερσαία ζώνη του λιμανιού.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, είχε προηγηθεί πτώση αυτοκινήτου στη θάλασσα στο οποίο επέβαιναν η 19χρονη και ένας ακόμη 19χρονος. Ο νεαρός κατάφερε να βγει μόνος του σε προβλήτα, ενώ και οι δυο είναι καλά στην υγεία τους.

Με ανακοίνωση του ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Βορείου Αιγαίου, υποστράτηγος Ελευθέριος Ντουρουντούς, εκφράζει τις ευχαριστίες του και τα θερμά του συγχαρητήρια στον υπαρχιφύλακα για την εξαίρετη πράξη του κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του.

vradini.gr


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ