Ένα καλό μανικιούρ πάντα ολοκληρώνει μια εμφάνιση και την κάνει να δείχνει πιο προσεγμένη. Και τώρα που τα nail salons είναι κλειστά, είναι πραγματικά πολύ χρήσιμο να ξέρεις πώς να περιποιείσαι μόνη τα νύχια σου.

Διάβασε παρακάτω όλα τα βήματα για να κάνεις μόνη σου ένα επαγγελματικό μανικιούρ στο σπίτι!
Βήμα 1ο: Προετοιμασία

Αφού ξεβάψεις τα νύχια, βύθισε τα ακροδάχτυλά σου για μερικά λεπτά σε ένα μπολ με ζεστό νερό ή χλιαρό λαδάκι για να μαλακώσουν και να ενυδατωθούν τα πετσάκια. Στη συνέχεια χρησιμοποιώντας το ειδικό ξυλάκι για τα πετσάκια, σπρώξε τα προς τα μέσα.

Βήμα 2ο: Σχήμα

Δώσε στα νύχια το σχήμα της επιλογής σου χρησιμοποιώντας μία λίμα και ύστερα χρησιμοποίησε το buffer για να κάνεις λεία την επιφάνεια τους.

Βήμα 3ο: Βάση

Η εφαρμογή μιας βάσης για τα νύχια αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά βήματα, καθώς είναι αυτή που τα θρέφει, λειαίνει την επιφάνειά τους και λειτουργεί σαν προστατευτικός φραγμός ανάμεσα στα νύχια και το βερνίκι.

Βήμα 4ο:  Χρώμα

Βάψε τα νύχια με δύο λεπτές στρώσεις από το αγαπημένο σου βερνίκι. Αξίζει να σημειωθεί πως η πρώτη στρώση θα πρέπει να έχει στεγνώσει πολύ καλά πριν περαστεί η δεύτερη.

Βήμα 5ο: Top coat

Αφού στεγνώσει το βερνίκι, σειρά έχει μια λεπτή στρώσει top coat, που θα χαρίσει ακαταμάχητη λάμψη και διάρκεια στο μανικιούρ.



agrinio24.gr