16χρονη ανακαλύπτει πως η μεγαλύτερη αδερφή της ήταν τελικά …η μητέρα της! (vid)

Η νεαρή Κάρολ Λου από την Αγγλία, αποκάλυψε πως η αδερφή της ήταν στην πραγματικότητα η μαμά της.

Όταν η Κάρολ ήταν παιδί, οι γονείς της χρειαζόταν να δουλεύουν διαρκώς. Οπότε η μικρή ουσιαστικά μεγάλωνε με τα αδέρφια της που την πρόσεχαν. Ιδίως η μεγαλύτερη αδερφή της, με την οποία είχαν 16 χρόνια διαφορά.

«Δεν ήμαστε πολύ πλούσιοι, έτσι όταν στα 13 μου ήθελα να αγοράσω μία κάμερα οι γονείς μου συμφώνησαν, αρκεί να έβρισκα μια δουλειά» εξηγεί η Κάρολ.

«Έτσι η αδερφή μου ζήτησε από τον φίλο της που είχε φάρμα, μήπως μπορούσα να δουλέψω για εκείνον» θυμάται η Κάρολ.

Η νεαρή κοπέλα θυμάται ότι κάμποσο καιρό αργότερα, ο πρώην φίλος της αδερφής της την πήρε τηλέφωνο μέσα στη νύχτα για να της πει: «Ξέρω κάτι που θα αλλάξει τη ζωή σου για πάντα».

«Τότε κατάλαβα ότι η μεγάλη μου αδερφή ήταν στην πραγματικότητα η μητέρα μου και όλη η οικογένειά μου μού έλεγε ψέματα για 16 χρόνια. Ο φίλος της αδερφής μου δεν μου είπε τι ακριβώς ήταν το μυστικό, αλλά το ένιωσα μέσα μου» λέει η Κάρολ.

Όπως εξηγεί η Κάρολ, όταν η μαμά της έμεινε έγκυος σε νεαρή ηλικία, οι γονείς της αποφάσισαν να κρύψουν την εγκυμοσύνη για να προστατεύσουν την κόρη τους.

Όπως ανέφερε στους φίλους της στο TikTok, η Κάρολ μερικές εβδομάδες αφού έμαθε την αλήθεια, είπε στην αδερφή της -που στην πραγματικότητα ήταν η μαμά της- ότι γνώριζε την αλήθεια.

Κι ενώ το ζήτημα -όπως λέει η ίδια- ακόμη αποτελεί ευαίσθητο θέμα για την οικογένεια, όλοι έχουν προχωρήσει μπροστά και οι αποκαλύψεις δεν έχουν επηρεάσει τις μεταξύ τους σχέσεις, σύμφωνα με το Unilad.

Δείτε το βίντεο:


πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ