30 χρόνια Ελληνικό Ίδρυμα Καρδιολογίας (pics)

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε το εορταστικό δείπνο του Ελληνικού Ιδρύματος Καρδιολογίας, που πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Electra Metropolis Athens την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών & Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΛ.Ι.ΚΑΡ, Υπουργοί, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών, ο Κοσμήτορας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Καθηγητές Πανεπιστημίου και Φίλοι του ΕΛ.Ι.ΚΑΡ. Ελπίζουμε σε επόμενη εκδήλωσή μας, οι συνθήκες να μας επιτρέψουν να έχουμε κοντά μας όλους τους Φίλους και Υποστηρικτές μας.

Το Ελληνικό Ίδρυμα Καρδιολογίας (ΕΛ.Ι.ΚΑΡ.), κοινωφελές ίδρυμα, συμπληρώνει φέτος 30 χρόνια από την ίδρυσή του. Ένα όραμα του Ομ. Καθηγητή Καρδιολογίας Παύλου Τούτουζα με συνοδοιπόρους τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, αλλά και τους φίλους και υποστηρικτές του.

30 χρόνια Ελληνικό Ίδρυμα Καρδιολογίας (pics) | ATH 5520

Σκοπός του Ελληνικού Ιδρύματος Καρδιολογίας είναι η ενημέρωση του κοινού για την πρόληψη των καρδιαγγειακών παθήσεων. Στο πλαίσιο αυτό εκδίδει το εκλαϊκευμένο περιοδικό “στους ρυθμούς της καρδιάς” https://www.elikar.gr/magazine_category/rythmoi/, διοργανώνει την εκδήλωση “Εκτίμηση Καρδιαγγειακού Κινδύνου”, ενημερωτικές διαδικτυακές ημερίδες για το κοινό και μαθήματα αγωγής υγείας σε σχολεία της χώρας. Επίσης, είναι δίπλα στους νέους καρδιολόγους με την έκδοση επιστημονικού περιοδικού “Καρδιά & Αγγεία” https://www.kardia-aggeia.gr/portal/, τη διοργάνωση συνεδρίων, την παροχή οικονομικών βοηθημάτων, καθώς και την ενίσχυση της έρευνας.

30 χρόνια Ελληνικό Ίδρυμα Καρδιολογίας (pics) | ATH 5529

Με υποδομή όλη αυτή την επιτυχημένη πορεία 30 Χρόνων, το Ελληνικό Ίδρυμα Καρδιολογίας θα συνεχίσει δυναμικά τις δράσεις του και τη Νέα Χρονιά, με την ενημέρωση του κοινού για τις εξελίξεις στην Επιστήμη της Καρδιολογίας, ιδιαίτερα όσον αφορά στα εμφράγματα, τις βαλβίδες και τις συγγενείς καρδιοπάθειες στα παιδιά. Στόχος του παραμένει η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, με άξονα το τρίπτυχο: Ενημέρωση – Πρόληψη – Αντιμετώπιση, για μία καλύτερη ποιότητα ζωής!   

30 χρόνια Ελληνικό Ίδρυμα Καρδιολογίας (pics) | ATH 5565
30 χρόνια Ελληνικό Ίδρυμα Καρδιολογίας (pics) | ATH 5618
30 χρόνια Ελληνικό Ίδρυμα Καρδιολογίας (pics) | ATH 6121

vradini.gr


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ