70χρονος με κορονοϊό και διασωληνωμένος παίζει βιολί στην εντατική! (video)

Οι ιστορίες που βγαίνουν καθημερινά από κάθε γωνιά του κόσμου με πρωταγωνιστές ασθενείς, γιατρούς και νοσηλευτές που δίνουν μάχη με τον κορονοϊό είναι αμέτρητες. 

Μια που ξεχωρίζει είναι αυτή ενός συνταξιούχου μουσικού ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Γιούτα και προσπάθησε να κάνει κάτι να απαλύνει τον πόνο και την πίεση όσων ήταν μαζί του στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

Ακόμα και διασωληνωμένος και μην μπορώντας να μιλήσει ο Grover Wilhelmsen ήθελε να δείξει την ευγνωμοσύνη του στους νοσηλευτές που είναι κάθε λεπτό στο πλευρό του.

Ο 70χρονος ζήτησε χαρτί και μολύβι και τους έγραψε ένα αίτημά του. «Θα ήθελα να παίξω βιολί εδώ μέσα στο νοσοκομείο. Θα σας πείραζε να μου το φέρει η γυναίκα μου;», ρώτησε.

Αφού πήραν την έγκριση των γιατρών η ευχή πραγματοποιήθηκε. Και άρχισε να παίζει και όλοι άρχισαν να κλαίνε. 

Δείτε το συγκινητικό βίντεο

Η σύζυγός του επί 47 συναπτά έτη μίλησε στο CNN και είπε ότι δεν την εξέπληξε καθόλου το αίτημά του. Το ζευγάρι από το Harrisville κόλλησε κορονοϊό στις αρχές Οκτωβρίου. Η σύζυγος δεν νόσησε βαριά αλλά ο 70χρονος Γκρόβερ χτυπήθηκε στους πνεύμονες.

Ο Γκρόβερ πέρασε ένα μήνα στο νοσοκομείο διασωληνωμένος και την περασμένη εβδομάδα μεταφέρθηκε σε κέντρο αποκατάστασης. Είναι ακόμα με αναπνευστήρα και το ζευγάρι ελπίζει να επιστρέψει στο σπίτι τα Χριστούγεννα.

Όλο αυτό το διάστημα βλέπει ο ένας τον άλλον πίσω από ένα τζάμι.


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ