Αδαμάντιος Μαντής: Πόρισμα δικαίωση για τον νεκρό πολίστα! “Έτρεχε με 104 χλμ την ώρα ο οδηγός” (video)

Το επίσημο πόρισμα της Τροχαίας φέρνει στο “φως” νέα στοιχεία για το θάνατο του 21χρονου πολίστα του Ναυτικού Ομίλου Χίου, Αδαμάντιου Μαντή, ο οποίος και έχασε τη ζωή του, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με το Star λοιπόν, ο οδηγός του αυτοκινήτου έτρεχε με υπερβολικά μεγάλη ταχύτητα και συγκεκριμένα με 104,62 χλμ την ώρα, σε μία περιοχή, όπου το όριο ταχύτητας είναι στα 40 χλμ την ώρα.

Δικαιωμένη εμφανίστηκε η μητέρα του νεκρού πολίστα, μετά τη δημοσίευση του πορίσματος από την αστυνομία. «Έκλαψα και από πόνο και από χαρά. Δικαιώθηκε η άποψη που είχα, ότι πήγαινε με ταχύτητα διπλάσια από αυτή που ορίζαν οι σημάνσεις της τροχαίας. Παραβιάστηκε από τον συγκεκριμένο οδηγό οτιδήποτε μπορούσε μέσα στον κώδικα μπορούσε να παραβιαστεί».

Το χρονικό της τραγωδίας

O τερματοφύλακας του Ναυτικού Ομίλου Χίου ήταν συνοδηγός στο αυτοκίνητο φίλου του. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα και ενώ βρίσκονταν επί της λεωφόρου Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Γλυφάδα, άκουσαν έναν περίεργο θόρυβο. Ο οδηγός σταμάτησε στην αριστερή λωρίδα και ο πολίστας κατέβηκε για να δει αν το όχημα είχε κάποια βλάβη.

Τότε, διερχόμενο αυτοκίνητο που κινούταν με μεγάλη ταχύτητα, έπεσε πάνω τους και παρέσυρε τον Αδαμάντιο Μαντή. Ο 21χρονος πολίστας διακομίστηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο και υπέκυψε στα τραύματα του, ένα πρωί Κυριακής (03.11.2019). Ο φίλος του, καθώς και ο οδηγός του διερχόμενου αυτοκινήτου, τραυματίστηκαν ελαφρά.


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ