ΑΔΕΔΥ: Η κυβέρνηση σκοπίμως κρατά ομήρους τους 130.000 υποψήφιους της 3Κ

Για σκόπιμη «καθυστέρηση» στην έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων της προκήρυξης 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ, έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ, Ιωάννης  Ιωάννης Πάιδας, καταγγέλλοντας ταυτόχρονα «μικροπολιτικά παιχνίδια».

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του «Αθήνα 9,84» και την εκπομπή aftodioikisi.gr με το δημοσιογράφο Χρίστο Βούζα, ανέφερε ότι η κυβέρνηση «κρατά πολιτικά ομήρους συνολικά 250. 000 ανθρώπους, τους υποψηφίους και τις οικογένειες τους, οι οποίοι προσμένουν την πρόσληψη τους στους δήμους» και πρόσθεσε ότι πίσω από αυτή την καθυστέρηση υπάρχουν σχέδια ενόψει των εκλογών, αναφέροντας ότι «υπάρχουν συνεχείς και επαναλαμβανόμενες αναβολές στην έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων».

Ωστόσο ο ίδιος ανέφερε ότι στην τελευταία συνάντηση συνδικαλιστών με τη συμμετοχή και της ΑΔΕΔΥ, με τον πρόεδρο, τους αντιπροέδρους και τους εργαζομένους του ΑΣΕΠ, υπήρξε η διαβεβαίωση ότι οι οριστική πίνακες της προκήρυξης θα βγουν το αργότερο μέχρι τις 20 Μαρτίου. «Ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ μας είπε μέχρις τέλος Φεβρουαρίου θα υπάρξουν τα οριστικά αποτελέσματα και οι εργαζόμενοι μέχρι τις 15 με 20 Μαρτίου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πάιδας, προαναγγέλλοντας νέες κινητοποιήσεις στην περίπτωση που το ΑΣΕΠ δεν τηρήσει τις δεσμεύσεις του.


ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΑΔΕΔΥ, ΟΜΗΡΟΙ, ΑΣΕΠ 3Κ/2018


Πηγή