ΑΕΚ: Επισκέφθηκε τα γραφεία χορηγού ο Κωστένογλου (pic)

Ξεχωριστή εμπειρία για τους εργαζόμενους της LG αλλά και τον Νίκο Κωστένογλου που είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους ανθρώπους της εταιρείας.

Αναλυτικά:


Συνελήφθη ο Κόκε σε κύκλωμα ναρκωτικών στην Ισπανία!

«Μια ξεχωριστή εμπειρία έζησαν χθες το απόγευμα οι εργαζόμενοι της LG Hellas, στo πλαίσιo της χορηγικής συνεργασίας της εταιρείας με την ΠΑΕ ΑΕΚ!

Με αφορμή τις εμπειρίες του ως επαγγελματίας αθλητής, αλλά και ως προπονητής, ο κ. Κωστένογλου επισκέφτηκε τα γραφεία της εταιρείας και έκανε μια ανοικτή συζήτηση με τους υπαλλήλους της, προκειμένου να μεταφέρει συνοπτική εικόνα του ρόλου του, παραλληλισμούς και ομοιότητες στη διοίκηση αθλητικών οργανισμών και επιχειρήσεων, αλλά και πρακτικές συμβουλές ευεξίας για τη καθημερινότητα στο γραφείο.

Τον προπονητή μας καλωσόρισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της LG Hellas κος Άρης Κουτελός και η ανταπόκριση των υπαλλήλων ήταν μεγάλη τόσο σε επίπεδο συμμετοχής όσο και διάδρασης.

Οι άξονες που αναπτύχθηκαν ήταν:

• Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει ένας επαγγελματίας αθλητής
• Η μετάβαση από αθλητής σε προπονητής – αλλαγές ρόλων και επιτυχής προσαρμογή στις νέες απαιτήσεις
• Παραλληλισμός της διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού σε μια αθλητική ομάδα και σε μια εμπορική εταιρεία. Ομοιότητες και κοινές πρακτικές.
• Στοχοπροσήλωση και αποτελεσματική διαχείριση χρόνου
• Η αντιμετώπιση του άγχους στην καθημερινότητα
• Πρακτικές συμβουλές ευεξίας για το γραφείο

Η παραπάνω ενέργεια εντάσσεται σε μια ευρύτερη στρατηγική της ΠΑΕ ΑΕΚ που στόχο έχει να προσδίδει αυξημένη αξία στις εμπορικές της συνεργασίες».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ…


Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ