ΑΕΚ: Η υπογειοποίηση τελειώνει τον Φλεβάρη του ’21

Η κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ υλοποιείται με γοργούς ρυθμούς, όμως το έργο για να παραδοθεί σε λειτουργία έχει ένα προαπαιτούμενο: την υπογειοποίηση της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου. Οι εργασίες ακόμα δεν έχουν αρχίσει, αλλά η Περιφέρεια Αττικής ενέκρινε το χρονοδιάγραμμα περάτωσης του έργου.

Σύμφωνα με την απόφαση της περιφερειακής αρχής που αναρτήθηκε στη Διαύγεια, ο παρακείμενος δρόμος θα έχει υπογειοποιηθεί μέχρι τον Φεβρουάριο του 2021. Αυτό είναι το απώτατο χρονικό όριο για την παράδοση του έργου…


Διασύρει ΠΑΟΚ – Σαββίδη ο Ολυμπιακός: «Πρωταθλητής στις τριγωνικές συναλλαγές – Καταγγελία για Παπαπέτρου, Μπίκα»

Αναλυτικά η απόφαση:

«Αποφασίζουμε την έγκριση του από 23-12-2019 προγράμματος κατασκευής (1η έκδοση) και του χρονοδιαγράμματος εκτέλεσης εργασιών, μετά της τεχνικής έκθεσης που το συνοδεύει, που αφορά στο έργο: “Υπογειοποίηση τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου και τα συνοδά έργα στον Δήμο Ν. Φιλαδελφειας – Χαλκηδονας» συμβατικής αξίας 10.096.994,20€ (με ΦΠΑ), όπως υποβλήθηκε από την ανάδοχο εργοληπτική επιχείρηση και ελέγχθηκε από την Υπηρεσία μας, με προβλεπόμενη ημερομηνία περαίωσης των εργασιών του έργου την 9/02/2021».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ…


Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ