ΑΕΚ: Πρώτα εξτρέμ και στόπερ

Η μεταγραφική περίοδος του Γενάρη απέχει λιγότερο από δύο μήνες και η ΑΕΚ έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία της για το συγκεκριμένο διάστημα. Η Ένωση είναι δεδομένο πως θα ενισχυθεί, με δύο κινήσεις να θεωρούνται σίγουρες. Η ΑΕΚ ψάχνει έναν στόπερ και έναν εξτρέμ, ενώ υπάρχει παράθυρο και για μία ακόμα προσθήκη στο κέντρο.

Ωστόσο, αυτή η κουβέντα θα ανοίξει μονάχα αν υπάρξει θέμα πώλησης. Αν δηλαδή ένας χαφ της ομάδας αποχωρήσει. Ήδη το όνομα του Κώστα Γαλανόπουλου «παίζει» στη γερμανική αγορά, ενώ σενάρια υπάρχουν ακόμα και για τον Νέναντ Κρστίτσιτς.


Ο Αχιλλέας Μπέος είναι πάνω από όλους. Από νόμους, από δικαστές, από διώξεις. Είναι ιδέα…

Ο Ίλια Ίβιτς έχει ξεκινήσει τον εμπλουτισμό της ατζέντας του ενώ σύντομα, θα πραγματοποιήσει και νέα ταξίδια. Η περίοδος της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω των αγώνων των εθνικών ομάδων δίνει στον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ την ευκαιρία για συζητήσεις και επαφές.

Μάλιστα, ο Ίβιτς είναι πιθανό να παρακολουθήσει και κάποιες παίκτες που αγωνίζονται με τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας τους σε αυτό το διάστημα,  μιας και υπάρχει πλάνο και για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ. Το να αποκτηθούν δηλαδή ποδοσφαιριστές με προοπτική, που στην πορεία θα μπορούν αφενός να στελεχώσουν την Ένωση και αφετέρου να εξελιχθούν σε σημαντικά περιουσιακά στοιχεία της ομάδας.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ…


Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ