ΑΕΚ: Στο πλευρό του Σαντ Ρος που δέχθηκε ρατσιστική επίθεση (Pic)

Ο Χάουρντ Σαντ Ρος ανάρτησε μετά το παιχνίδι με τον Προμηθέα ένα story στο instagram για τη νίκη της ΑΕΚ και ένα ανθρωποειδές χωρίς κανέναν λόγο κι αφορμή του επιτέθηκε με αναφορές στο χρώμα του.

Ο Κουβανός φυσικά δεν το άφησε αναπάντητο ενώ σήμερα και η ΚΑΕ ΑΕΚ πήρε θέση μέσω των social media και στάθηκε στο πλευρό του αθλητή της.


Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ : Η περιέργεια του τετ α τετ και η πρώτη ήττα του ΠΑΟΚ

Η ανάρτηση:

«Άλλος ένας θρασύδειλος προσέβαλε αθλητή μας. Άλλος ένας θρασύδειλος προκάλεσε την οργή του Χάουαρντ Σαντ-Ρος και των φίλων της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ ΒC αποδοκιμάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τους αποκρουστικούς και αήθεις χαρακτηρισμούς του μισανθρώπου, που εισέβαλε στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του αθλητή, έγραψε ότι έγραψε και κατόπιν εξαφανίστηκε.

Η ΑΕΚ ΒC στέκεται στο πλευρό του Χάουαρντ, ενός αθλητή-κόσμημα για την ελληνική και τη διεθνή καλαθοσφαίριση και μαζί του θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί με στόχο νέες υψηλές διακρίσεις και μαζί του θα υποστηρίζει τα υψηλά ιδεώδη του συλλόγου της προσφυγιάς και του πολιτισμού και μαζί του θα κρατά ψηλά τη σημαία των πανανθρώπινων δικαιωμάτων. Χάουαρντ, προχωράμε μαζί…

#AEKBC #AEKfamily».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ…Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ