Αφιέρωμα της Sun στην «Αγια Σοφιά»: «Θα είναι ένα τρομακτικό καζάνι ήχου»

Οι φίλοι της ΑΕΚ ανυπομονούν να μπουν στο νέο γήπεδο της ομάδας που θα ανοίξει τις πύλες του το 2021. Ο ενθουσιασμός είναι έκδηλος, ενώ και το έργο που παίρνει την τελική του μορφή είναι εντυπωσιακό.

Για αυτό τον λόγο και η Sun προχώρησε σε ένα ειδικό αφιέρωμα για τα νεόκτιστα γήπεδα της Ευρώπης κάνοντας ειδική αναφορά στο νέο σπίτι της Ένωσης.

Πιο συγκεκριμένα στην ηλεκτρονική έκδοση της, η βρετανική εφημερίδα συμπεριέλαβε σε αφιέρωμα για καινούργια γήπεδα και την «Αγιά Σοφιά», για την οποία υπογραμμίζει ότι θα είναι ένα… καζάνι ήχου που θα βράζει.

Αρχικά, στο αφιέρωμα αναφέρει: «Το μοντέρνο ποδόσφαιρο απαιτεί εντυπωσιακά στάδια. Τις τελευταίες δεκαετίες έχουμε δει την Άρσεναλ, την Τότεναμ και την Γουέστ Χαμ να μετακινούνται σε νέα γήπεδα. Ωστόσο υπάρχουν και κάποιες άλλες ομάδες που απέτυχαν στα σχέδια τους για την δημιουργία νέων γηπέδων. Η ΑΕΚ απομακρύνθηκε από το σπίτι της στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Η μεγάλη ιδέα της δημιουργίας ενός νέου γηπέδου μπήκε μπροστά. Μια φανταστική νέα αρένα που θα παρέχει στην ΑΕΚ μια έδρα που θα δημιουργούσε ένα τρομακτικό καζάνι ήχου στις ευρωπαϊκές βραδιές».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
ΣΑΣ…


Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ