Αirbnb: Ψάχνει 5 άτομα για να δουλέψουν στις Μπαχάμες

Μια μοναδική εμπειρία σε 5 άτομα θα προσφέρει η Airbnb σε συνεργασίας με την τοπική μη κερδοσκοπική οργάνωση, Bahamas National Trust.

Συγκεκριμένα, τα άτομα αυτά, θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν και να μείνουν δωρεάν για δυο μήνες στον εξωτικό προορισμό της Καραϊβικής με σκοπό να βοηθήσουν σε οικολογικά έργα.

 

Μεγάλο τμήμα του νησιωτικού συμπλέγματος υπέστη σημαντικές καταστροφές από τον τυφώνα Ντόριαν που έπληξε πέρσι την Καραϊβική. Το πρόγραμμα «Bahamas Sabbatical» έχει στόχο την διατήρηση των φυσικών και πολιτιστικών πόρων της περιοχής ενώ παρόμοια προγράμματα έχουν υπάρξει σε Ιταλία και Ανταρκτική. Παράλληλα το δίμηνο ταξίδι θα βοηθήσει τους τοπικούς ηγέτες να δημιουργήσουν βιώσιμες πηγές οικονομικής ανάπτυξης, ώστε οι νέοι τουρίστες που θα επισκέπτονται τις Μπαχάμες να κάνουν κράτηση μέσω της Airbnb.

Όπως αναφέρει στο site της το πρόγραμμα Airbnb Sabbaticals «παρέχει ευκαιρίες σε άτομα απ’ όλο τον κόσμο να ταξιδέψουν με σκοπό και να κάνουν καλό».

Όσοι θέλουν να υποβάλλουν αίτηση και να μάθουν περισσότερα για τα καθήκοντά τους όσο θα μένουν στις εξωτικές Μπαχάμες μπορούν επισκεφτούν το airbnb.com/sabbatical και να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα.

Οι αιτούντες πρέπει να είναι άνω των 18 ετών, διαθέσιμοι να βρίσκονται στις Μπαχάμες για δύο μήνες από τον Απρίλιο έως τον Μάιο του 2020 και να αποδεικνύουν τη δέσμευσή τους να συμβάλουν στην ζωή των νησιών.

 


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ