Ανακοίνωση της EuroLeague για την είσοδο του κόσμου στο παρκέ του ΣΕΦ

Η EuroLeague εξέδωσε ανακοίνωση καταδικάζοντας τα όσα έλαβαν χώρα στα τελευταία λεπτά του αγώνα του Ολυμπιακού και Μονακό με την είσοδο οπαδών στο παρκέ του ΣΕΦ.

Λίγο πριν την λήξη της αναμέτρησης Ολυμπιακού και Μονακό, όπου οι Πειραιώτες πήραν τη νίκη – πρόκριση για το Final Four του Βελιγραδίου, επικράτησε πανδαιμόνιο, κάτι που εντυπωσίασε τον Κέβιν Ντουράντ, με την EuroLeague να καταδικάζει την είσοδο φιλάθλων του Ολυμπιακού στο παρκέ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η EuroLeague Basketball θα ήθελε να καταδικάσει τις ενέργειες που έλαβαν χώρα στα τελευταία λεπτά του Game 5 ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Μονακό.

Η έλλειψη ασφάλειας στη διάρκεια του αγώνα οδήγησε στην εισβολή στον αγωνιστικό χώρο με την αναμέτρηση να βρίσκεται σε εξέλιξη, οδηγώντας τους διαιτητές να σταματήσουν την αναμέτρηση μέχρι να υπάρξει η ελάχιστη δυνατή ασφάλεια. Άλλες σοβαρές παραλείψεις ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων των καπνογόνων, των λέιζερ και των κροτίδων, παρατηρήθηκαν επίσης από την EuroLeague Basketball. Τα αρμόδια όργανα θα αναλύσουν όλα τα στοιχεία και θα λάβουν τα απαραίτητα μέτρα.

Η EuroLeague Basketball θα ήθελε να ξεκαθαρίσει πως όσα συνέβησαν δεν αντιπροσωπεύουν τις αξίες της διοργάνωσης, 


Πηγή