Αγγελόπουλοι για το «μέχρι τέλους»: «Δύσκολη η απόφαση, αλλά δικαιωθήκαμε»

Οι Αγγελόπουλοι στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη, μετά από σχετική ερώτηση αναφέρθηκαν στην απόφασή τους και το «μέχρι τέλους».

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, οι αδελφοί Αγγελόπουλοι όσα είπαν για την απόφασή τους για το «μέχρι τέλους», αλλά και για την εκλογή του Βαγγέλη Λιόλιο στην θέση του προέδρου της ΕΟΚ.

Αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος: «Η απόφαση για το “μέχρι τέλους” ήταν δύσκολη, αλλά η καλύτερη απόφαση που πήραμε με τον Παναγιώτη. Ήταν ο μόνος τρόπος να αλλάξει η κατάσταση και δικαιωθήκαμε. Βλέπετε τις αλλαγές. Είναι εδώ ο κ. Λιόλιος και του ευχόμαστε καλή επιτυχία. Κάποιος έπρεπε να πάρει τη δύσκολη απόφαση θυσιάζοντας κάποια πράγματα. Όλοι μας στήριξαν, μας έλεγαν να μην αλλάξουμε γνώμη. Δεν αλλάξαμε και είμαστε χαρούμενοι. Πήγε πολύ καλά αυτή η απόφαση».

Και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος πρόσθεσε με τη σειρά του: «Το “μέχρι τέλους” είναι η καλύτερη απόφαση που έχουμε πάρει τα τελευταία χρόνια. Όλοι σας βλέπετε κάτι καλύτερο να έρχεται. Θέλω να δώσω δημόσια συγχαρητήρια στον κ. Λιόλιο για την νίκη του και εύχομαι να πάει καλύτερα το μπάσκετ».


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ