Αγγλία: Η κυβέρνηση ζήτησε από τους παίκτες να αποδεχθούν την περικοπή των μισθών τους

Να αποδεχθούν την περικοπή των μισθών τους, λόγω της οικονομικής κρίσης που έχει ξεσπάσει στους συλλόγους από την πανδημία του κορωνοϊού κάλεσε η βρετανική κυβέρνηση τους ποδοσφαιριστές της Premier League.

Μάλιστα, όπως υπογράμμισε ο υπουργός Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου, Ματ Χάνκοκ, οι ποδοσφαιριστές πρέπει να συνεισφέρουν και αυτοί στη μάχη της χώρας, απέναντι στον κορωνοϊό.

«Νομίζω ότι όλοι πρέπει να συνεισφέρουν σε αυτή την εθνική προσπάθεια και αυτό σημαίνει ότι οι ποδοσφαιριστές της Premier League δεν αποτελούν εξαίρεση», δήλωσε ο Χάνκοκ όταν ρωτήθηκε αν ήταν δίκαιο οι αστέρες των ομάδων να λαμβάνουν κανονικά το μισθό τους, τη στιγμή που το προσωπικό έχει τεθεί σε υποχρεωτική άδεια άνευ αποδοχών.

«Λαμβάνοντας υπόψη τις θυσίες που κάνουν πολλοί άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων από τους συναδέλφους μου στο NHS (Εθνική Υπηρεσία Υγείας) που έκαναν τη μεγαλύτερη πηγαίνοντας κανονικά στην εργασία τους, κολλώντας τον κορονοϊό και τελικά χάνοντας τη ζωή τους, εκτιμώ ότι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει η Premier League και οι ποδοσφαιριστές της είναι να αποδεχθούν μια περικοπή αμοιβών», πρόσθεσε ο Χάνκοκ.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
ΣΑΣ…


Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ