Αγγλία: Η σοκαριστική στιγμή της δολοφονίας νεαρού στη μέση του δρόμου

Αυτή είναι η συγκλονιστική στιγμή της δολοφονίας τους 19χρονου Αμπντούλ Χασάν, στη μέση του δρόμου στην πόλη του Κόβεντρι, μέρα μεσημέρι, από έναν 19χρονο εκτελεστή, με την βοήθεια ένος 15χρονου ο οποίος οδηγούσε το κλεμμένο VW Golf Type R.

Στο δικαστήριο του Μπέρμιγχαμ παρουσιάστηκαν στοιχεία που αποδεικνύουν ότι οι εκτελεστές φορούσαν διακριτικά της εγκληματικής ομάδας RBankle, γεγονός που παραπέμπει την δολοφονία σε αντιπαλότητα μεταξύ συμμοριών. 

To θύμα, ο 19χρονος Αμπντούλ Χασάν

Οι δύο νεαροί μετά την δολοφονία, έβαλαν φωτιά στο κλεμμένο αυτοκίνητο με σκοπό να καταστρέψουν τα εγκληματολογικά στοιχεία που τους συνδέουν με το περιστατικό. 

Το περιστατικό συνέβη στις αρχές Νοεμβρίου και η αστυνομία κατάφερε να φτάσει στη σύλληψη τους, χρησιμοποιώντας υλικό από κάμερες, αλλά και από μαρτυρίες ανθρώπων που γνωρίζουν την αντιπαλότητα μεταξύ των συμμοριών RBankle και C2, οι οποίες δρουν στην στην πόλη του Κόβεντρι.

Ο ντετέκτιβ Σκοτ Γκρίφιθς που έχει αναλάβει την υπόθεση, δήλωσε τα εξής:

«Υπάρχουν διαρκείς εντάσεις μεταξύ των δύο συμμοριών, με εκατέρωθεν πυροβολισμούς και άσχημες συμπεριφορές. Αυτό όμως που έγινε είναι εξωφρενικό, εκτέλεση με πολλαπλούς πυροβολισμούς, σε δημόσιο δρόμο λίγα μέτρα μακριά από ένα νηπιαγωγείο, σε ώρα αιχμής, είναι κάτι που δείχνει πως το πράγμα ξεφεύγει.

Πρέπει να λάβουμε μέτρα να τραβήξουμε τη νεολαία μακριά από τις συμμορίες, προτού χαθούν και άλλες ζωές. Μαζί με τους συνεργάτες μου, συμπεριλαμβανομένων των φιλανθρωπικών οργανώσεων και των ομάδων υποστήριξης, μπορούμε να βοηθήσουμε τους νέους να κάνουν καλύτερες επιλογές», συμπλήρωσε.

Η εγκληματικότητα στην πόλη του Κόβεντρι κατά την διάρκεια της εποχής του κορωνοϊού, από τον περασμένο Μάρτιο, έχει ανέβει κατά 22%…


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ