Αγγλία: Πυροβολισμοί στο Πλίμουθ

Οι πρώτες πληροφορίες που αναφέρονται σε περιστατικό με πυροβολισμούς στο Πλίμουθ, αναφέρουν πως είναι σοβαρό, ενώ ασθενοφόρα έχουν σπεύσει στην περιοχή,

Αρκετοί αστυνομικοί και ιατροί έχουν επίσης φτάσει στο σημείο.

Ο βουλευτής της περιοχής Luke Pollard, έγραψε στο Twitter: «Πραγματικά ανησυχητικά νέα έρχονται από το Keyham. Σας παρακαλώ μείνετε όλοι ασφαλείς, μείνετε σπίτι και ακολουθήστε τις οδηγίες της αστυνομίας».

Σε δεύτερη ανάρτησή του, μάλιστα, αναφέρει: «Ενημέρωση: Περιμένουμε επιβεβαίωση για τον αριθμό των θυμάτων αλλά αυτή δείχνει να είναι μια πολύ σκοτεινή μέρα για την πόλη και την κοινότητά μας», ζητώντας μάλιστα από τους πολίτες να μην αναρτούν φωτογραφίες ή βίντεο των «θυμάτων» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Εδώ να σημειωθεί πως υπάρχουν ήδη πολλά βίντεο που αναρτώνται στο Twitter και δείχνουν εικόνες από τουλάχιστον έναν νεκρό, ωστόσο τίποτα δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.

Στο ίδιο βίντεο, φαίνεται ένας αστυνομικός να ζητά από πολίτες να απομακρυνθούν από το σημείο, ωστόσο η γνησιότητα του αποσπάσματος δεν έχει επιβεβαιωθεί ούτε από τα μεγάλα βρετανικά ΜΜΕ.

Δείτε την ανάρτηση του βουλευτή

vradini.gr
πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ