Αγγλία: Το πρώτο «λουκέτο» λόγω του κορωνοϊού

Η πρώτη ποδοσφαιρική διοργάνωση που αναμένεται να ακυρωθεί λόγω του κορωνοϊού, είναι γεγονός. Η αρμόδια επιτροπή της αγγλικής National League αποφάσισε να ζητήσει από την αγγλική ομοσπονδία την ακύρωση της σεζόν 2019-2020 και να μην περιμένει για την επανέναρξη της.

Η National League είναι η πέμπτη κατηγορία στη δομή του αγγλικού ποδοσφαίρου και απαρτίζεται από επαγγελματικές και ημιεπαγγελματικές ομάδες. Πριν τη διακοπή λόγω της πανδημίας, απέμεναν εφτά αγωνιστικές για τη λήξη της.

Πάντως, η απόφαση δεν ελήφθη ομόφωνα. Αρκετές ομάδες αντιδρούν, προτάσσοντας το επιχείρημα ότι το υπόλοιπο της περιόδου είναι μικρό και επιβάλλεται να τελειώσει για να απορροφηθούν οι οικονομικές συνέπειες, όσο είναι εφικτό.

Η πρωτοπόρος Μπάροου είναι από εκείνες που έχουν εκδηλώσει τις πιο δυναμικές αντιδράσεις, υποστηρίζοντας ότι κινδυνεύει να πτωχεύσει. «Δεν νομίζω ότι θα ανακάμψουμε από αυτό. Αν ήμασταν στα μισά του πρωταθλήματος, να το δεχόμουν. Αλλά απομένουν μόλις επτά αγωνιστικές. Δεν μπορείς, δεν μπορείς να την ακυρώσεις έτσι…» είπε ο προπονητής της Μπάροου, Ίαν Έβατ.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
ΣΑΣ…


Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ