Απίστευτο: Αντιεμβολιαστές αρνούνται μετάγγιση αίματος από εμβολιασμένους

Η κατάσταση με τους αντιεμβολιαστές κάπως θα λέγαμε ότι κηρύσσεται ανεξέλεγκτη. Μετά τα πλαστά πιστοποιητικά με εικονικούς εμβολιασμούς μια πρωτοφανή αποκάλυψη της προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας σοκάρει.

Αρνητές των εμβολίων φτάνουν στο σημείο να αρνούνται να δεχτούν αίμα από εμβολιασμένους σύμφωνα με την Άννα Μαστοράκου που ζητά την παρέμβαση του εισαγγελέα. «Μέχρι τώρα είχαμε την άρνηση διασωλήνωσης, από την οποία πέθαναν και άνθρωποι, τώρα έχουμε ομάδες που αρνούνται μετάγγιση», ανέφερε η κ. Μαστοράκου.

«Είναι συνταρακτικό το ότι υπάρχουν ομάδες που λειτουργούν οργανωμένα και πανελλαδικά. Αυτό το έχουμε δει και στην άρνηση της διασωλήνωσης, αλλά η τελευταία μόδα είναι ότι αν κάποιος μπει χειρουργείο ή θέλει μετάγγιση και ανήκει σε κάποια από τις παραπάνω ομάδες «αντιεμβολιαστών» ζητά να μην γίνει μετάγγιση από εμβολιασμένο. Έχουν δηλαδή συγκεκριμένη απαίτηση. Αυτό φυσικά δεν έχει καμία επιστημονική βάση. Είναι άνθρωποι που δεν έχουν καμία επαφή με την επιστήμη και δέχονται ότι διαβάσουν στο διαδίκτυο. Έχω την άποψη πλέον ότι λειτουργούν συντεταγμένα» σημείωσε η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας.

vradini.gr


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ