Αποφάσισαν αναβολή μέχρι το «λουκέτο» στην Ισπανία

Κάθε απόφαση είναι «τόσο, όσο», καθώς ο πλανήτης κολυμπά σε αχαρτογράφητα νερά, οπότε… πάμε και βλέπουμε. Κάπως έτσι σκέφτηκαν και στην Ισπανία, που βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα και τα κρούσματα του κορωνοϊού πολλαπλασιάζονται καθημερινά. Οι ομάδες της λίγκας συμφώνησαν, μέσω τηλεδιάσκεψης, ότι θα κρατήσουν κλειστά τα… μαγαζιά μέχρι (τουλάχιστον) τις 24 Απριλίου.

Βεβαίως, νωρίτερα υπάρχει η 23η Μαρτίου, οπότε θα συζητηθεί το ενδεχόμενο να τελειώσει άμεσα το πρωτάθλημα, χωρίς να παιχτούν οι υπολειπόμενες αγωνιστικές και να ακολουθηθεί το πρόγραμμα. Κι αυτό μοιάζει αυτή τη στιγμή να είναι το πιθανότερο σενάριο, ότι τα κατά τόπους πρωταθλήματα θα ολοκληρωθούν πρόωρα, κάτι που ήδη συνέβη με το Βέλγιο, τη Λιθουανία, τη Σουηδία.

Οι Ισπανοί θα ήθελαν να περιμένουν, να ελπίζουν ότι θα υπάρξει -έστω και τροποποιημένο- κανονικό φινάλε για το πρωτάθλημα, αλλά δεν είναι στο χέρι τους. Αντιθέτως, τα νέα από το μέτωπο του κορωνοϊού στη χώρα κάθε άλλο παρά ευχάριστα είναι, οπότε κανείς δεν μπορεί να συζητήσει για αθλητικές εκδηλώσεις. Αυτή τη στιγμή δεν είναι μόνο άκαιρο, είναι και κόντρα στην ψυχολογία του κόσμου, οπότε μεταφέρουν την απόφαση γι’ αργότερα και… βλέποντας και κάνοντας.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
ΣΑΣ…


Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ