Αρης: Φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας

Χωρίς τους διεθνείς Φετφατζίδη, Κόρχουτ και Έμαν πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Αρη, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης για όσους έπαιξαν στο ματς με τον Ολυμπιακό, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Παράλληλα, η κίτρινη ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι την Τετάρτη θα δώσει φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας στον Εύοσμο (15:00), ενώ η γενική είσοδος ορίστηκε στα 5 ευρώ.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ για την προπόνηση αναφέρει:

Απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Άρη.

Όσοι αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Από τις προπονήσεις των επόμενων ημερών θα απουσιάσουν οι διεθνείς Γιάννης Φετφατζίδης, Μιχάι Κόρχουτ και Φαμπιάν Έμαν. Αύριο, Τρίτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (απογευματινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»).

Για το φιλικό η ενημέρωση αναφέρει:

Τον Απόλλωνα Λάρισας θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι ο Άρης. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη (09/10) στο γήπεδο του Αγροτικού Αστέρα στον Εύοσμο (15:00), ενώ η γενική είσοδος ορίστηκε στα 5 ευρώ.

to10.gr