Άρης: Κερδίζει χρόνο και ηρεμία

Δεν υπάρχει λόγος, νομίζω να ασχολούμαστε με το αυτονόητο και να πούμε ότι για τον Άρη δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα στην αυριανή αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης εκτός από τη νίκη.

Για την ομάδα του Ένινγκ, βέβαια, το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει κάποιες ιδιαιτερότητες και μπορεί να προσδώσει και άλλα κέρδη εκτός από την άνοδο στη βαθμολογία. Καταρχάς αποτελεί μιας πρώτης τάξης ευκαιρία προκειμένου να αλλάξει το κλίμα, μετά την ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη.


Πέδρο Μαρτίνς: Αναποφάσιστος… αποφασισμένος

Μετά τον αυριανό αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης ακολουθεί η διακοπή του πρωταθλήματος. Με νίκη, η ομάδα του Μίχαελ Ένινγκ θα… αγοράσει χρόνο και ηρεμία, προκειμένου να προετοιμαστεί για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Γερμανός τεχνικός θα έχει παράλληλα την ευκαιρία να δουλέψει κάτω από τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και να προσπαθήσει να περάσει ακόμα περισσότερα στοιχεία της δικής του φιλοσοφίας, αλλά και να βελτιώσει τις αδυναμίες που έχει εντοπίσει στην ομάδα του.

Για τον Ένινγκ η συγκεκριμένη διακοπή του πρωταθλήματος αποτελεί και μια εταιρία να κάνει ένα πρώτο ταμείο της παρουσίας του στον Άρη.

Η νίκη, φυσικά, εκτός από ηρεμία στις τάξεις της ομάδας θα φέρει ηρεμία και στον κόσμο του Άρη. Που σε καμιά περίπτωση δεν αξίζει να περάσει δύο εβδομάδες πίκρας και στεναχώριας. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το έχουν στο μυαλό τους οι ποδοσφαιριστές.

Υ. Γ Είναι απίστευτη η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του Ερασιτέχνη Άρη για την οικονομική ενίσχυση της ΚΑΕ. Ναι αναμενόμενο, ναι όλη η Ελλάδα ξέρει ποίοι είναι οι οπαδοί του Άρη, κάθε φορά, όμως ξεπερνούν τους εαυτούς τους για το καλό της ομάδας τους. Θεωρώ επίσης αυτονόητο ότι θα γεμίσει το Κλεάνθης Βικελίδης.

Υ. Γ 2 Με ενδιαφέρον αναμένουμε τις αλλαγές που φαίνεται ότι θα κάνει ο Ένινγκ στο βασικό σχήμα και ειδικά στις θέσεις πίσω από τον Ιντέγε. Ο Γερμανός θέλει να κάνει ξεκάθαρο ότι θα δώσει ευκαιρίες σε όλους.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ…


Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ