Άρης: Νέο προπονητικό επιτελείο στο μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο

Ο μέχρι πρότινος προπονητής της ομάδας μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο του Άρη, Θανάσης Κασαπίδης, αποτελεί παρελθόν από την ομάδα, καθώς ανέλαβε η θέση του βοηθού στον Ιωνικό Νίκαιας.

Όπως ενημέρωσε ο Α.Σ. Άρης, τη θέση του στον πάγκο των κίτρινων πήρε ο Γιώργος Κοντός, με άμεσο συνεργάτη τον Πέτρο Αποστόλου,


Αδερφή Τόσκο: «Δολοφονία και όχι ατύχημα ο θάνατος του αδερφού μου, υπήρχε κι άλλο άτομο στο αυτοκίνητο!»

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

«Αλλαγή σκυτάλης στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας Μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο του ΑΡΗ. Επικεφαλής αναλαμβάνει ο Γιώργος Κοντός και βοηθός προπονητή ο Πέτρος Αποστόλου.

Ο Γιώργος Κοντός είναι απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και συγκεκριμένα του τμήματος ΤΕΦΑΑ Σερρών με ειδικότητες της καλαθοσφαίρισης και της ειδικής αγωγής.

Ο Πέτρος Αποστόλου είναι απόφοιτος του τμήματος ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση και με μεγάλη εμπειρία στον χώρο.

Ο Α.Σ.Α.Θ. ΑΡΗΣ συγχαίρει τον μέχρι πρότινος προπονητή του , Θανάση Κασαπίδη για την πρόσληψή του ως βοηθό προπονητή στην ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ιωνικού Νικαίας και του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ…


Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ