Άρης: Πήρε το χαρτί της Έφεσης και πέρασε στην αντεπίθεση – Στην UEFA, με άσο στο μανίκι οι «κιτρινόμαυροι»!

Καταγγελία και… επικοινωνία με την UEFA είχε ο Θόδωρος Καρυπίδης. Το κρυφό χαρτί που έχουν στα χέρια τους οι Θεσσαλονικείς!

Δύο ώρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία, πήρε στα χέρια της, το έγγραφο της Έφεσης η ΠΑΕ Άρης. Οι κινήσεις που έχει κάνει το τελευταίο διήμερο ο Καρυπίδης!

Λίγο μετά τις 3.30 πήρε η ΠΑΕ Άρης το χαρτί της έφεσης που άσκησε ο προϊστάμενος αδειοδότησης, κ. Σαράκης, για την άδεια του Άρη. Οι Θεσσαλονικείς που γνώριζαν από χθες τις εξελίξεις, ασχέτως αν παρά τις προσπάθειες, δεν είχαν την παραμικρή επίσημη ενημέρωση, έχουν ήδη κανει τις κινήσεις τους και μάλιστα έχει προκύψει και μια πληροφορία, η οποία αποδεικνύεται και από σχετικά έγγραφα, η οποία όπως αναφέρει η ΠΑΕ «θα εκθέσει πολύ κόσμο»!

Οι κινήσεις λοιπόν τις οποίες έχει κάνει τις τελευταίες 24 ώρες, ο Θόδωρος Καρυπίδης είναι πολλές.

Εκτός από εκείνες που έχουν ήδη γνωστοποιηθεί, όπως η επίσημη καταγγελία στην UEFA κατά του Βασίλη Σαράκη και συγκεκριμένου μέλους της Επιτροπής που μειοψήφισε (και όχι όλων όπως γράφτηκε εσφαλμένα).

Η καταγγελία της ΠΑΕ για «δόλια και μη διαφανή συμπεριφορά», με χαρακτήρα «κατεπείγουσας», ζητάει την άμεση παρέμβαση της UEFA.

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ καταγγέλει οτι υπάρχει ασυμβίβαστο που δεν επιτρέπει στον κ. Σαράκη στο να είναι στη νομική υπηρεσία της ΕΠΟ και να κρίνει φακέλους αδειοδότησης,

Επίσης, στην καταγγελία γίνεται αναφορά στη διαρροή πληροφοριών του φακέλου τους σε συγκεκριμένα ΜΜΕ, γεγονός που παραβιάζει τη συμφωνία εμπιστευτικότητας.

Τέλος, η ΠΑΕ Άρης αναφέρει ότι αγνόησε τα 10 σημεία- θέσεις της ΠΑΕ αναφορικά με την υπόθεση Παλαθουέλος.

Παράλληλα ο Θόδωρος Καρυπίδης θα κινηθεί κατά των δύο προαναφερθέντων και νομικά στα αστικά δικαστήρια.

Και έχει και συνέχεια, αφού πληροφορίες του Sportime αναφέρουν οτι η υπόθεση έχει ήδη γίνει γνωστή σε υψηλόβαθμα στελέχη της UEFA, αλλά και στην επιτροπή αδειοδότησης της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Ο Άρης έξ αρχής όπως αποκάλυψε το Sportime, δεν περιμένει τίποτα από την Εφέσεων, ρίχνοντας όλο το βάρος στην UEFA. Η υπόθεση σύμφωνα με το ρεπορτάζ το αργότερο μέχρι την άλλη εβδομάδα θα έχει εκδικαστεί στην Ελλάδα και θα έχει πάρει το δρόμο για την Ελβετία!
Κύκλοι της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ αναφέρουν οτι το τελευταίο διάστημα έχουν προκύψει στοιχεία για άλλη ΠΑΕ που την περσινή σεζόν αδειοδοτήθηκε έχοντας ακριβώς ίδια εκκρεμότητα, χωρίς να «ανοίξει μύτη», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν.

Ήδη οι Θεσσαλονικείς, όπως τονίζουν,  έχουν στην κατοχή τους σχετικά έγγραφα, τα οποία και θα προσκομίσουν όταν έρθει η ώρα, τα οποία όπως προσθέτουν «θα εκθέσουν πολύ κόσμο».

Η υπόθεση έχει δρόμο…


Πηγή