Άρης: Το νέο περιοδικό του SUPER 3

Οι οπαδοί του Άρη βρίσκονται στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας και την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Στις δράσεις τους, μάλιστα, εντάσσεται και η κυκλοφορία του νέου περιοδικού του SUPER 3 από τις αρχές του νέου έτους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του  SUPER 3:


Λιβάγια: «Το VAR έφερε χάος στην Ελλάδα, πολύ καλές ομάδες Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ»

«Πέρασαν δύσκολα χρόνια και πολύς καιρός, υπήρχαν άλλες προτεραιότητες για την ομάδα και το σύνδεσμο στα χρόνια που ο σύλλογος προσπαθούσε να ξαναστηθεί στα πόδια του, αλλά το νέο περιοδικό του SUPER3 είναι γεγονός.

Με αφιερώματα στις φετινές εκδρομές (όπου μας επέτρεψαν οι “φωστήρες” του ελληνικού αθλητισμού…), στήλες για την ιστορία του ΑΡΗ, νέους και παλιούς νόμους που θέλουν να διαλύσουν το οπαδικό κίνημα, συνέντευξη με τον Άγγελο Σπυρίδων, αφιέρωμα στα αδέρφια μας από την Κατερίνη, κείμενα γραμμένα με το μελάνι της καρδιάς και όρκοι απ’ αυτούς που δώσαμε μικροί και θα τους τιμάμε μέχρι να πεθάνουμε. Με μία λέξη, ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ…

Η φωνή των οπαδών του ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, θα αρχίσει να διακινείται ελεύθερα από τον κεντρικό και σε όλους κατά τόπους συνδέσμους του Super3 από το νέο έτος και το ματς με τους μούλ…ς ενώ αργότερα θα ανέβει και ηλεκτρονικά. Ένα περιοδικό από οπαδούς για οπαδούς αλλά και για όλο τον κόσμο του ΑΡΗ, ένα περιοδικό που χρειάζεται τη στήριξη όποιου αδερφού νοιώθει ότι μπορεί με κάποιο τρόπο να βοηθήσει.

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ, ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΑΡΗ

ΤΟ ΠΙΟ ΥΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ SUPER 3».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ…


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ