Άρης: Το σχόλιο του Αρβανίτη για την κίνηση της ΠΑΕ

Στην απόφαση της ΠΑΕ Άρης να διαθέσει μέρος των εσόδων του κυριακάτικου αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης για την οικονομική ενίσχυση της ΚΑΕ αναφέρθηκε ο Λευτέρης Αρβανίτης. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρη τόνισε επίσης ότι θα γίνουν και αλλες κινήσεις για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει το τμήμα μπάσκετ.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Λευτέρη Αρβανίτη:


Με τη… σιγουριά του Τζήλου!

Ο πρόεδρος του Α.Σ. ΑΡΗΣ, Λευτέρης Αρβανίτης, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ χαιρετίζει την κίνηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ να ενισχύσει οικονομικά την ΚΑΕ ΑΡΗΣ, μέσω της καταβολής μέρους των εσόδων από τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Είναι υποχρέωση όλων μας να υπάρξει μαζική προσέλευση στο Κλεάνθης Βικελίδης στην κυριακάτικη αναμέτρηση, ώστε να δοθεί η απαραίτητη χείρα βοηθείας στην ΚΑΕ ΑΡΗΣ.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ, ως θεματοφύλακας του συλλόγου και μέτοχος της ΚΑΕ, έχει ήδη δρομολογήσει μία σειρά κινήσεων, οι οποίες θα ανακοινωθούν άμεσα, ώστε να συμβάλει στην προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης της ΚΑΕ ΑΡΗΣ. Ο ΑΡΗΣ είναι ενιαίος και όποιο τμήμα αντιμετωπίζει πρόβλημα θα μας έχει στο πλευρό του. Αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο από τη μέρα που η νέα διοίκηση ανέλαβε τις τύχες του Ερασιτέχνη».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ…


Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ