ΑΣΕΠ 3Κ: Οριστικοί πίνακες στις εκλογές –Αλλάζουν κατά 80% οι προσωρινοί

Δραματικές εξελίξεις φαίνεται ότι θα υπάρξουν σχετικά με την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων της προκήρυξης 3Κ/2018 για την πρόσληψη 8.166 μόνιμων υπαλλήλων σε ανταποδοτικές υπηρεσίες των  δήμων.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της aftodioikisi.gr στη συνάντηση που υπήρξε ανάμεσα σε συνδικαλιστές και υποψηφίους της 3Κ – που πραγματοποίησαν κινητοποίηση –  με τον πρόεδρο κ. Καραβοκύρη και στελέχη του ΑΣΕΠ τους γνωστοποιήθηκε ότι τα οριστικά αποτελέσματα θα βγουν ανάμεσα στις 15 – 20 Μαϊου. Παραμονές δηλαδή των αυτοδιοικητικών εκλογών και των ευρωεκλογών που έχουν προγραμματιστεί για τις 19 Μαϊου, χωρίς να αποκλείεται ακόμα και να …συμπέσουν!

Τα στελέχη του ΑΣΕΠ ανέφεραν ότι θα γίνει και μια ύστατη προσπάθεια να εκδοθούν τα αποτελέσματα πριν το Πάσχα, ωστόσο το θεωρούν πολύ δύσκολο και όπως είπαν χαρακτηριστικά: «Για να είμαστε απόλυτα σίγουροι θεωρούμε τα μέσα Μάη ως μια ενδεικτική ημερομηνία».

Στη βάσει των παραπάνω ίσως  και να μην τυχαία η αναφορά Χαρίτση την Τρίτη στη Βουλή ότι οι «ότι οι οριστικοί πίνακες της 3Κ θα εκδοθούν εντός του επόμενου εξαμήνου. Γιατί για εξάμηνο μιλάμε» αναφερόμενος στην αναγκαιότητα να υπάρξει η ρύθμιση για τη δυνατότητα προσλήψεων εντός της προεκλογικής περιόδου. 

Η υπόθεση της 3Κ παίρνει πλέον τροπή «θρίλερ» αν συνυπολογίσει κανείς ότι τα στελέχη του ΑΣΕΠ ενημέρωσαν συνδικαλιστές και υποψηφίους της 3Κ ότι «οι προσωρινοί πίνακες αλλάζουν κατά 80%»! Ουσιαστικά πρόκειται για νέα αποτελέσματα που σημαίνει ότι χιλιάδες υποψήφιοι που έμειναν έξω μπορούν πλέον να ελπίζουν.


ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΑΣΕΠ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ, ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ, ΜΑΙΟ, 3Κ/20108


Πηγή