Οι Αρκάδες στο προσεχές Δ.Σ θα ζητήσουν να θεσπιστεί υποχρεωτικός αριθμός Ελλήνων ποδοσφαιριστών, που θα χρησιμοποιεί κάθε ομάδα στις αναμετρήσεις της Super League.

Πρόταση για τη χρησιμοποίηση περισσότερων Ελλήνων ποδοσφαιριστών στο πρωτάθλημα της Super League θα καταθέσει στο ερχόμενο Δ.Σ (27/1, 15:00) ο Αστέρας Τρίπολης.

Οι Αρκάδες στο Διοικητικό Συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή θα παρουσιάσουν την πρότασή τους στα υπόλοιπα μέλη του συνεταιρισμού. Μια πρόταση – ιδέα που αφορά τη χρησιμοποίηση περισσότερων Ελλήνων ποδοσφαιριστών.

Κάτι που εάν συμβεί, σύμφωνα με τους ανθρώπους του Αστέρα Τρίπολης, θα βοηθήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο να αναπτυχθεί και να βγάλει νέους και γηγενείς ποδοσφαιριστές, καθώς τα τελευταία χρόνια αγωνίζονται στη Super League όλο και περισσότεροι ξένοι.

Οι άνθρωποι του Αστέρα Τρίπολης θα καταθέσουν την πρότασή τους στο Δ.Σ που θα γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης την Παρασκευή και θα συζητήσουν με τα υπόλοιπα μέλη της Λίγκας το ενδεχόμενο να ληφθούν μέτρα για τη βελτίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι Αρκάδες θα προτείνουν και συγκεκριμένο αριθμό Ελλήνων ποδοσφαιριστών, που θεωρούν ότι θα πρέπει να αγωνίζονται υποχρεωτικά στις αναμετρήσεις της Super League.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Πηγή