Αυγενάκης: «Η ποινή στις ΚΑΕ θα είναι από 3 έως 5 βαθμούς»

Ο Λευτέρης Αυγενάκης στην παρουσίαση του πρωταθλήματος της Basket League, έδωσε είδηση για τις τιμωρίες των ομάδων.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης μίλησε για τους βαθμούς που θα αφαιρεθούν από τις ΚΑΕ που δεν έχουν λάβει πιστοποιητικό συμμετοχής. Ενώ με -1 βαθμό θα τιμωρείται η ομάδα που κατέθεσε εκπρόθεσμα τον φάκελο της στην ΕΕΑ.

Με βάση όσα είπε ο Λευτέρης Αυγενάκης, ο Άρης θα τιμωρηθεί με αφαίρεση 3 εως 5 βαθμών. Ενώ μένει να δούμε τι θα γίνει με τον Κολοσσό Ρόδου, την ΑΕΚ και τον Ηρακλή.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λευτέρης Αυγενάκης: «Ζούμε πλέον την μπασκετική κυριαρχία των Βαγγέληδων. Ευχόμαστε να δουλέψουμε όλοι μαζί αρμονικά για το καλό του αθλήματος. Είναι μεγάλη χαρά που παρίσταμαι ανάμεσα σε ανθρώπους των κορυφαίων ομάδων. Άνθρωποι που επενδύουν για την ανάπτυξη του μπάσκετ και προσφέρουν για ένα ποιοτικό θέαμα.

Συμπληρώνει 30 χρόνια το επαγγελματικό μπάσκετ και έχουμε δει συγκλονιστικούς αγώνες, γενιές αθλητών και θρύλους. Το φετινό πρωτάθλημα έχει μέλλον και αυτό φαίνεται από την ποιότητα. Η ΕΟΚ διοικείται από νέα πρόσωπα, αφήνει πίσω της την διοικητική ανωμαλία. Μόνο αν ενώσουμε δυνάμεις μπορούμε να πετύχουμε.

Συνεργαζόμαστε, δουλεύουμε με γρήγορες πάσες και θέλουμε πολλά και εύστοχα τρίποντα. Προχωράμε σε ρύθμιση ώστε η ποινή στις ΚΑΕ να είναι από 3 έως 5 βαθμούς για την αναστολή του πιστοποιητικού ή τη μη χορήγησή του.

Επιπλέον να τιμωρούνται με έναν βαθμό για την εκπρόθεσμη κατάθεση των εγγράφων. Εύχομαι ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα με γεμάτες κερκίδες και τήρηση των πρωτοκόλλων. Χάθηκε πολύτιμος χρόνος με την αντίληψη του ισόβιου προέδρου. Φθάσαμε στην ώρα μηδέν».


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ