Μπακογιάννης: “Τέλος του 2021 ξεκινούν τα έργα στο Βοτανικό”

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, παραχώρησε δηλώσεις με αφορμή την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και του Παναθηναϊκό για την ανέγερση γηπέδου στον Βοτανικό.

Στην κάμερα του ΑΝΤ1 μίλησε ο Δήμαρχος της πρωτεύουσας, Κώστας Μπακογιάννης, αναφορικά με το μνημόνιο συνεργασίας που υπογράφτηκε χθες (20/11) με τον Παναθηναϊκό για την Διπλή Ανάπλαση στον Βοτανικό, αποκαλύπτοντας πως τα έργα θα ξεκινήσουν στα τέλη του 2021. 

“Η χθεσινή ήταν μια σημαντική ημέρα καθώς έπεσαν οι υπογραφές για την ανάπλαση. Η πανδημία θα περάσει και δεν πρέπει η επόμενη ημέρα να βρει την πόλη παγωμένη. Πρέπει να κλείσουμε τους λογαριασμούς του παρελθόντος. Χθες υπογράψαμε όλοι μαζί ένα μνημόνιο συνεργασίας. Μέχρι το τέλος του 2021 θα ξεκινήσουν τα έργα. Είναι σημαντικό το έργο για την οικογένεια του Παναθηναϊκού, αλλά και συνολικά για την περιοχή καθώς είναι μια αστική παρέμβαση που έχει πολύ μεγάλη σημασία για την πόλη. Είναι ένα σχέδιο που δουλεύουμε συστηματικά εδώ και 14 μήνες. Είναι ένα σχέδιο δεμένο από όλες τις πλευρές και έχει εξασφαλίσει τους πόρους. Μπορούμε να τηρήσουμε τα χρονοδιαγράμματα μας”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

To άρθρο Μπακογιάννης: “Τέλος του 2021 ξεκινούν τα έργα στο Βοτανικό” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ