Μπάρκας: «Όνειρό μου να αγωνιστώ στο εξωτερικό»

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Βασίλης Μπάρκας σε πολιτική εφημερίδα.

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ τόνισε ότι νιώθει καλά στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο, έχει με συμβόλαιο με την Ενωση και θέλει να παραμείνει στην ομάδα.


Κάθαρση στο ποδόσφαιρο με δύο βήματα. Αν όντως θέλουν…

Παρόλα αυτά επισήμανε ότι όνειρό του είναι να αγωνιστεί στο εξωτερικό, ενώ ανέφερε ότι αν έρθει πρόταση θα τη συζητήσει με την ΑΕΚ και θα αποφασίσουν από κοινού.

Αναλυτικά όσα είπε στη «Real News»:

– Τι γεύση σου αφήνει το 2019;

«Ήταν μια γεμάτη χρονιά για μένα, μεστή, έστω κι αν μας τα χάλασε ένας τραυματισμός στο φινάλε της. Καλή γεύση μπορώ να πω ότι μου αφήνει, αν και σίγουρα θα μπορούσε να είναι καλύτερη για την ομάδα μου. Θεωρώ, όμως, ότι έγιναν και γίνονται βήματα προς τα εμπρός και γι’ αυτό αισιοδοξώ ότι το νέο έτος θα είναι πολύ καλύτερο».

– Υπάρχει, πιστεύεις, χρόνος για αντίδραση της ΑΕΚ και πως θα γίνει κάτι τέτοιο;

«Εννοείται ότι υπάρχει χρόνος για μια νέα αρχή, είμαι βέβαιος. Αρκεί μετά από τη διακοπή του πρωταθλήματος να επιστρέψουμε δυνατά, να τα δώσουμε όλα, υπάρχουν και τα πλέι οφ, πολλά μπορούν να συμβούν. Θα δουλέψουμε σκληρά, ο καθένας από την πλευρά του και όλοι μαζί προκειμένου η ομάδα μας να βρεθεί και πάλι ψηλότερα και εκεί που της αρμόζει».

– Αν και νωρίς, θα ήθελα τις πρώτες σου εντυπώσεις για τον Μάσιμο Καρέρα.

«Πρόκειται για έναν καλό προπονητή, συγκροτημένο, που δεν λέει πολλά και προτιμά να μιλάει στοχευμένα. Οπωσδήποτε θα του χρειαστεί χρόνος, αφού βρήκε μια ομάδα που δεν ήταν δική του και προσπαθεί να της δώσει το στίγμα και την ταυτότητά του. Πάντως, είμαι της άποψης ότι δεν θ’ αργήσει αυτό και πως πολύ σύντομα θα αποτυπωθεί στο γήπεδο η φιλοσοφία του».

– Είσαι έτοιμος για το βήμα στο εξωτερικό και τι θα σε δελέαζε για να το πραγματοποιήσεις;

«Δεν ξέρω αν είμαι έτοιμος και δεν είμαι και σίγουρος ότι θα με δελέαζε κάτι. Είμαι καλά στην ΑΕΚ, έρχεται και το νέο γήπεδο, έχω συμβόλαιο με την ομάδα μου και συνεχίζω να δουλεύω για να γίνω καλύτερος».

– Δηλαδή, δεν θα συζητούσες πρόταση για την απόκτησή σου;

«Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, προφανώς και θα το συζητούσαμε με την ΑΕΚ και θα παίρναμε την καλύτερη δυνατή και για τους δυο απόφαση. Όνειρο το εξωτερικό, δεν αντιλέγω, όμως έχουμε μιλήσει με τον πατέρα μου και συμφωνώ με τη γνώμη του ότι προτιμότερο είναι τα σταθερά βήματα κι όχι να πάω κάπου για ένα, δύο χρόνια και πίσω πάλι. Βασική μου επιδίωξη αποτελεί κάθε μέρα που περνάει να εμφανίζομαι όλο και πιο πλήρης».

– Τι εύχεσαι για το 2020;

«Υγεία σε όλο τον κόσμο. Και να ξαναβρεί η ΑΕΚ τον δρόμο προς τις επιτυχίες».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ…


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ