Μπαρτσελόνα: Αυτό είναι το μεγάλο «μπαμ» στην άμυνα!

Πολλά τα κενά που πρέπει να κλείσει η Μπαρτσελόνα, με τον κεντρικό αμυντικό να είναι από τα πιο σοβαρά.

Να εμφανιστεί ξανά έτοιμη να διεκδικήσει… κορυφές θέλει η Μπαρτσελόνα την επόμενη χρονιά, τόσο σε La Liga αλλά και σε Champions League.

Ο Τσάβι έχει πάρει την… μπαγκέτα του και προσπαθεί να δημιουργήσει ένα σύνολο το οποίο θα κάνει τη διαφορά και θα φέρει ξανά επιτυχίες.

Οι πωλήσεις θα είναι πολλές σίγουρα, αλλά φυσικά και οι μεταγραφικοί στόχοι πληθαίνουν, με τον κεντρικό αμυντικό να είναι από τους βασικούς.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «Sport» ο Καλιντού Κουλιμπαλί από τη Νάπολι θα είναι αυτός που θα πάρει το χρίσμα του βασικού αμυντικού και στην Μπαρτσελόνα.

Ο παίκτης δεν έχει ανανεώσει με τους Ιταλούς ενώ το συμβόλαιο του λήγει το 2023 και δεν έχει δεχτεί την πρόταση ανανέωσης.

Ωστόσο η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί ακόμα για οικονομικούς λόγους να κάνει πρόταση για να τον αποκτήσει, με αποτέλεσμα να πρέπει να περιμένει μέχρι τα μέσα Ιουλίου, όταν και θα έχει λυθεί το πρόβλημα αυτό.

Σίγουρα μία εξαιρετική επιλογή, ειδικά για μία άμυνα που έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια με τις επιλογές της διοίκησης και όχι μόνο.


Πηγή